• Sakola pusat kota
  • Majelis Inggris diakreditasi
  • Guru propésional - sadaya panyatur asli sareng mumpuni dina tingkat CELTA atanapi DelTA
  • Lingkungan miara & ramah, kalayan kelas alit
  • Kegiatan sosial - silaturahmi ti sadayana penjuru dunya!
  • Umur minimum 18
  • Bahasa Inggris & persiapan ujian umum, tingkat Dasar nepi ka Tingkat Advanced
  • Homestay sareng host lokal
  • Diskon tambahan tina biaya SPP di 2021
  • Ukuran pancegahan Covid-19 dina tempatna 
  • Irene ti Jérman, murid CLS di 2010 sareng online di 2021

    Kelas anjeun masihan kuring yayasan anu pangsaéna dina basa Inggris anu tiasa kuring bayangkeun. Dugi ka ayeuna kuring nguntungkeun tina naon anu anjeun ngajarkeun ka kuring unggal dinten.
  • Chiara ti Italia, 2021 mahasiswa online

    Kuring ngaraos raoseun pisan sareng sadaya guru dina kursus (aranjeunna leres-leres saé pisan!) Sareng kuring resep pisan sareng metode anu digunakeun: ngan ukur sababaraha minggu, kuring ngarasa kuring geus nyieun kamajuan anu signifikan! 
  • Anais, Spanyol, 2021 murid online

    Kuring ngaharepkeun balik deui sabab kuring resep pisan sareng metode pendidikan anjeun
  • 1