Wilujeng sumping di halaman pangmayaran online urang.

Simkuring nampi bayaran via PayPal, tapi anjeun teu perlu akun PayPal - éta cocog sareng paling kartu lianna.

Anjeun bisa keukeuh pariksa mindahkeun na tukeran pratés jeung biaya keur bayaran internasional, nu bisa gumantung kana bank Anjeun.

Urang ukur ngajarkeun sawawa (18 +). Mangga ukur mayar lamun bakal leuwih 18 di mimitian tangtu anjeun.

Refunds bakal ngurangan ku waragad PayPal (ngeunaan 3-4%).

Anjeun tiasa mayar deposit anjeun, waragad atanapi akomodasi di dieu. Urang ogé nampa sumbangan keur urang salaku zakat, mayar pikeun lalampahan, kagiatan atawa buku. Mangga ulah nangtukeun sacara rinci pembayaran Anjeun.

Hatur nuhun.