Kami nampi bayaran di UK Pounds Sterling (GBP). Anjeun tiasa mayar ku:

Transfer Bank

Ka: Lloyds Bank purwakarta,
Gonville Tempat Cabang
95 / 97 Bupati Street
Cambridge CB2 1BQ
Ngaran akun: Central Basa Sakola, Cambridge
Jumlah akun: 02110649
Diurutkeun Code: 30-13-55


Anjeun oge bisa peryogi nomer ieu:
Swift / BIC: LOYDGB21035
IBAN: GB24LOYD 3013 5502 1106 49
Mangga ngirim kami salinan tina dokumen mindahkeun bank. Murid kedah mayar sagala biaya bank.

Cék

Cék kudu digambar ti Bank Inggris. Mangga nyieun payable kana Basa Sakola Jawa Tengah, kalawan jumlah dina GBP.

Kiridit Card / debit

Anjeun kudu telepon kami on 01223 502004 kalawan rinci kartu, atawa mayar ku kartu di Kantor Sakola.

kas

Mun anjeun di Cambridge mun anjeun enroll - punten teu ngirim tunai ku pos.

PayPal

Simkuring nampi bayaran via PayPal, tapi anjeun teu perlu akun PayPal - éta cocog sareng paling kartu lianna.

Anjeun tiasa mayar deposit anjeun, waragad atanapi akomodasi di dieu.

Ngaran anjeun punten.
pesen anjeun punten.

Ieu bakal butuh anjeun ramatloka PayPal nu aman dimana anjeun bisa ngasupkeun jumlah anjeun kalayan pikeun ngirim kami.

Hatur nuhun.