2019 waragad SPP nyaéta kieu:

Inggris intensif GBP 255 per minggu 21 jam SPP per minggu tambah sababaraha / kagiatan budaya sosial. Ngawengku persiapan ujian.
umum Inggris GBP 200 per minggu 15 jam SPP per minggu tambah kagiatan sosial / budaya 4-5 afternoons.
soré Kursus GBP 80 per minggu 6 jam SPP per minggu on Salasa, Rebo jeung Kemis afternoons. Ngawengku persiapan ujian.
Beginners Isuk Kursus GBP 60 per minggu 4.5 jam SPP per minggu on Salasa, Rebo jeung Kemis isuk-isuk. kaping variabel, tunduk kana paménta.

Diskon nu sadia pikeun enrollments panjang dina intensif, Jendral & Sore Kursus-kursus:

  • 4-9 minggu 5 diskon%
  • 10-15 minggu 10 diskon%
  • 16-23 minggu 15 diskon%
  • minggu 24 atawa leuwih 20% diskon

Hiji-to-hiji palajaran: GBP 50 per jam-diskon negotiable

waragad Tangtu anjeun di antarana:

  • bahan sakola
  • Aksés ka sumber timer ulikan
  • Bébas wif-fi di Sakola
  • Bijil jeung laporan pikeun kursus full-waktu
  • persiapan Ujian lamun diperlukeun
  • Loba kagiatan sosial jeung budaya

waragad tangtu anjeun moal di antarana:

  • waragad ujian
  • buku gramatika na buku prakték ujian
  • excursions pilihan
  • Pribadi jeung perjalanan asuransi
  • Lunches
  • Indit ti Sakola ku beus atanapi sapedah

bantuan

harga akomodasi 2019:

homestay satengah Board GBP 165 per minggu
Ranjang na Sarapan homestay GBP 135 per minggu
Self catering homestay GBP 125 per minggu

Self catering padumukan

GBP 165 per minggu

Hiji fee akomodasi booking ti GBP 50 manglaku ka sadaya bookings.

pamariksaan

waragad asupna teu kaasup dina waragad SPP. Anjeun kudu buku ujian Cambridge ngeunaan 2 bulan saméméh tanggal ujian.

Kaping ujian jeung waragad pikeun 2019

Ujian kaping fee lawang

ujianprekuensiharga
pepet 6 kali per taun GBP 93
FCE 6 kali per taun GBP 148
CAE 9 kali per taun GBP 154
CPE 4 kali per taun GBP 161
IELTS sering-sering GBP 170

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.cambridgeopencentre.org jeung https://ielts.britishcouncil.org/ihlondon

Sabtu minggu Excursions jeung perjalanan

Ongkos: antara £ 22 na £ 47 pikeun piknik hiji poé. Mangga wartosan Sakola pikeun harga excursions sabtu minggu.

asuransi

Urang mamatahan anjeun ngatur asuransi nutupan perlakuan médis, leungitna possessions pribadi sarta leungitna waragad, lamun kudu ngabatalkeun Tangtu anjeun. Mun anjeun ti Uni Éropa, urang mamatahan Anjeun mawa dokuméntasi bener guna nampa perlakuan médis gratis.

expenses umum

Saanggeus mayar kanggo sakola anjeun sarta waragad homestay satengah dewan, Anjeun bisa jadi kudu mayar lunches weekday, excursions pilihan, sababaraha kagiatan soré pilihan, perjalanan ka sareng ti bandara, beus, atawa nyewa sapédah di Cambridge. Anjeun bisa make buku sakola salila kursus, tapi urang bakal nyarankeun Anjeun ogé meuli buku rujukan grammar nalika anjeun di dieu. Urang bakal mamatahan Anjeun mawa sahenteuna £ 50 per minggu.

libur

Lamun enroll keur saminggu lamun aya hiji Libur Public anjeun bakal nampa diskon keur minggu éta. Aya henteu kelas dina poé di handap di 2019:

  • Jumaah 19 April - Good Jumaah
  • Senén 22 April - Easter Senén
  • Senén 6 Méi - Day Méi
  • Senén 27 Méi - Spring Bank Libur
  • Senén 26 Agustus - Summer Bank Libur
  • Sakola Aliran nutup keur libur Natal ti 20 Désémber 2019 mun 6 Januari 2020.

Lamun mutuskeun nyandak libur salila Tangtu anjeun, mangga hayu urang nyaho sateuacanna. Mun anjeun aya dina liburan pikeun minggu Senén-Jumaah, urang moal ngecas waragad SPP keur minggu éta. Mun anjeun jauh ti homestay, anjeun mungkin kudu mayar pinuh atawa bagian waragad guna ngaropéa kamar anjeun.