Tawaran Istimewa - potongan 20% tina sadaya biaya SPP pikeun pesenan anu dilakukeun sateuacan 1 Maret 2021

Biaya SPP normal:

Inggris intensif GBP 260 per minggu Diskon 20% = GBP 208 per minggu 21 jam SPP per minggu tambah sababaraha / kagiatan budaya sosial. Ngawengku persiapan ujian.
umum Inggris GBP 205 per minggu Diskon 20% = GBP 164 per minggu 15 jam SPP per minggu tambah kagiatan sosial / budaya 4-5 afternoons.
soré Kursus GBP 80 per minggu Diskon 20% = GBP 64 per minggu 6 jam SPP per minggu on Salasa, Rebo jeung Kemis afternoons. Ngawengku persiapan ujian.

Diskon tambahan sayogi pikeun pendaptaran anu langkung lami dina Kursus Inténsif, Umum & Sore:

  • 4-9 minggu 5 diskon%
  • 10-15 minggu 10 diskon%
  • 16-23 minggu 15 diskon%
  • minggu 24 atawa leuwih 20% diskon

Pelajaran hiji-hiji: GBP 55 per jam — diskon tiasa ditawar

waragad Tangtu anjeun di antarana:

  • bahan sakola
  • Aksés ka sumber timer ulikan
  • Bébas wif-fi di Sakola
  • Bijil jeung laporan pikeun kursus full-waktu
  • persiapan Ujian lamun diperlukeun
  • Loba kagiatan sosial jeung budaya

waragad tangtu anjeun moal di antarana:

  • waragad ujian
  • buku gramatika na buku prakték ujian
  • excursions pilihan
  • Pribadi jeung perjalanan asuransi
  • Lunches
  • Indit ti Sakola ku beus atanapi sapedah

bantuan

2020 / 2021 harga akomodasi:

homestay satengah Board GBP 170 per minggu
Ranjang na Sarapan homestay GBP 140 per minggu
Self catering homestay GBP 130 per minggu

Teu aya biaya booking akomodasi anu ditagihkeun pikeun pemesanan anu dilakukeun ku 1 Maret 2021

pamariksaan

waragad asupna teu kaasup dina waragad SPP. Anjeun kudu buku ujian Cambridge ngeunaan 2 bulan saméméh tanggal ujian.

Kaping ujian jeung waragad pikeun 2020

Ujian kaping fee lawang

ujianprekuensiharga
pepet 6 kali per taun GBP 95
FCE 6 kali per taun GBP 151
CAE 9 kali per taun GBP 157
CPE 4 kali per taun GBP 164
IELTS sering-sering GBP 185

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.cambridgeopencentre.org jeung https://ielts.britishcouncil.org/ihlondon

asuransi

Kami mamatahan anjeun ngatur asuransi pikeun panutupan perawatan médis, kaleungitan katuangan pribadi sareng leungitna biaya, upami anjeun kedah ngabatalkeun kursus anjeun. 

expenses umum

Saatos anjeun mayar biaya sakola sareng kelas homestay kelas anjeun, anjeun kedah mayar dahar beurang dinten minggu, wisata opsional, sababaraha kagiatan siang opsional, perjalanan ka sareng ti bandara, beus, atanapi nyéwa sapédah di Cambridge. Anjeun tiasa nganggo buku sakola salami kursus, tapi kami nyarankeun anjeun ogé mésér buku rujukan tata basa nalika anjeun aya di dieu. Kami nyarankeun anjeun pikeun nyayogikeun sahenteuna £ 50 per minggu.

libur

Lamun enroll keur saminggu lamun aya hiji Libur Public anjeun bakal nampa diskon keur minggu éta. Aya henteu kelas dina poé di handap di 2021:

  • Sakola ditutup pikeun liburan Natal saatos 18 Désémber 2020 sareng kelas bakal ngamimitian deui ti Salasa 5 Januari 2021. 
  • Jumaah 2 April - Good Jumaah
  • Senén 5 April - Easter Senén
  • Senén 3 Méi - Day Méi
  • Senén 31 Méi - Spring Bank Libur
  • Senén 30 Agustus - Summer Bank Libur

Lamun mutuskeun nyandak libur salila Tangtu anjeun, mangga hayu urang nyaho sateuacanna. Mun anjeun aya dina liburan pikeun minggu Senén-Jumaah, urang moal ngecas waragad SPP keur minggu éta. Mun anjeun jauh ti homestay, anjeun mungkin kudu mayar pinuh atawa bagian waragad guna ngaropéa kamar anjeun.