2020 waragad SPP nyaéta kieu:

Inggris intensif GBP 260 per minggu 21 jam SPP per minggu tambah sababaraha / kagiatan budaya sosial. Ngawengku persiapan ujian.
umum Inggris GBP 205 per minggu 15 jam SPP per minggu tambah kagiatan sosial / budaya 4-5 afternoons.
soré Kursus GBP 80 per minggu 6 jam SPP per minggu on Salasa, Rebo jeung Kemis afternoons. Ngawengku persiapan ujian.
Beginners Isuk Kursus GBP 60 per minggu 4.5 jam SPP per minggu on Salasa, Rebo jeung Kemis isuk-isuk. kaping variabel, tunduk kana paménta.

Diskon nu sadia pikeun enrollments panjang dina intensif, Jendral & Sore Kursus-kursus:

  • 4-9 minggu 5 diskon%
  • 10-15 minggu 10 diskon%
  • 16-23 minggu 15 diskon%
  • minggu 24 atawa leuwih 20% diskon

Hiji-to-hiji palajaran: GBP 55 per jam-diskon negotiable

waragad Tangtu anjeun di antarana:

  • bahan sakola
  • Aksés ka sumber timer ulikan
  • Bébas wif-fi di Sakola
  • Bijil jeung laporan pikeun kursus full-waktu
  • persiapan Ujian lamun diperlukeun
  • Loba kagiatan sosial jeung budaya

waragad tangtu anjeun moal di antarana:

  • waragad ujian
  • buku gramatika na buku prakték ujian
  • excursions pilihan
  • Pribadi jeung perjalanan asuransi
  • Lunches
  • Indit ti Sakola ku beus atanapi sapedah

bantuan

2020 harga akomodasi:

homestay satengah Board GBP 170 per minggu
Ranjang na Sarapan homestay GBP 140 per minggu
Self catering homestay GBP 130 per minggu

Bayaran booking akomodasi GBP 50 (60) manglaku ka sadaya pesenan.

pamariksaan

waragad asupna teu kaasup dina waragad SPP. Anjeun kudu buku ujian Cambridge ngeunaan 2 bulan saméméh tanggal ujian.

Kaping ujian jeung waragad pikeun 2020

Ujian kaping fee lawang

ujianprekuensiharga
pepet 6 kali per taun GBP 95
FCE 6 kali per taun GBP 151
CAE 9 kali per taun GBP 157
CPE 4 kali per taun GBP 164
IELTS sering-sering GBP 185

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.cambridgeopencentre.org jeung https://ielts.britishcouncil.org/ihlondon

Sabtu minggu Excursions jeung perjalanan

Ongkos: antara £ 22 na £ 47 pikeun piknik hiji poé. Mangga wartosan Sakola pikeun harga excursions sabtu minggu.

asuransi

Urang mamatahan anjeun ngatur asuransi nutupan perlakuan médis, leungitna possessions pribadi sarta leungitna waragad, lamun kudu ngabatalkeun Tangtu anjeun. Mun anjeun ti Uni Éropa, urang mamatahan Anjeun mawa dokuméntasi bener guna nampa perlakuan médis gratis.

expenses umum

Saanggeus mayar kanggo sakola anjeun sarta waragad homestay satengah dewan, Anjeun bisa jadi kudu mayar lunches weekday, excursions pilihan, sababaraha kagiatan soré pilihan, perjalanan ka sareng ti bandara, beus, atawa nyewa sapédah di Cambridge. Anjeun bisa make buku sakola salila kursus, tapi urang bakal nyarankeun Anjeun ogé meuli buku rujukan grammar nalika anjeun di dieu. Urang bakal mamatahan Anjeun mawa sahenteuna £ 50 per minggu.

libur

Lamun enroll keur saminggu lamun aya hiji Libur Public anjeun bakal nampa diskon keur minggu éta. Aya henteu kelas dina poé di handap di 2020:

  • Sakola nutup pikeun liburan Natal saatos 20 Désémber 2019 sareng kelas bakal ngamimitian deui dina Salasa 7 Januari 2020.
  • Jumaah 10 April - Good Jumaah
  • Senén 13 April - Easter Senén
  • Jumaah 8 Mei - Dinten Méi
  • Senén 25 Méi - Spring Bank Libur
  • Senén 31 Agustus - Summer Bank Libur
  • Sakola Aliran nutup keur libur Natal ti 18 Désémber 2020 mun 5 Januari 2021.

Lamun mutuskeun nyandak libur salila Tangtu anjeun, mangga hayu urang nyaho sateuacanna. Mun anjeun aya dina liburan pikeun minggu Senén-Jumaah, urang moal ngecas waragad SPP keur minggu éta. Mun anjeun jauh ti homestay, anjeun mungkin kudu mayar pinuh atawa bagian waragad guna ngaropéa kamar anjeun.