Bentuk enrollment

Lamun hoyong enroll di Sakola teh punten:
  1. Ngalengkepan formulir di handap sarta aplikasi Anjeun bakal dikirim ka sakola.
  2. Mayar deposit (1 minggu tina waragad kuliah na akomodasi tambah fee akomodasi booking lamun lumaku) jeung urang buku tangtu anjeun sarta ngatur akomodasi.

Urang bakal mastikeun Tangtu anjeun sarta akomodasi lamun urang nampa deposit anjeun sarta ngirim anjeun Letter of ditampa. siswa non-EU bakal butuh di urutan pikeun ménta hiji visa Éntri Inggris.

Widang nu ditandaan ku (*) anu diperlukeun.

Inpo pribadi
Mangga ngabejaan urang Ngaran anjeun!

Mangga ngabejaan urang surname Anjeun atawa ngaran kulawarga!

Palih dieu diperyogikeun.

sah Input

Palih dieu diperyogikeun

sah Input

Palih dieu diperyogikeun.

Palih dieu diperyogikeun.

Inpormasi kontak

Mangga lebetkeun alamat surélék pinuh anjeun, contona, name@example.com. Jumlah na email telepon alamat anjeun moal dibagikeun kalawan pihak katilu mana wae. Inpo anjeun ditangtayungan ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang.

Palih dieu diperyogikeun.

Palih dieu diperyogikeun. Mangga parios deui cocog sawah luhur.

sah Input

sah Input

sah Input

Palih dieu diperyogikeun.

Mangga nyadiakeun nami batur bisa ngahubungan dina kaayaan darurat. Ieu bisa jadi anggota kulawarga atawa sobat.

Palih dieu diperyogikeun.

Mangga nyadiakeun jumlah telepon tina kontak darurat.

Tentang anjeun

sah Input

/ / sah Input

sah Input

sah Input

sah Input

sah Input

sah Input

Kursus Anjeun

Di dieu Anjeun kudu ngabejaan urang ngeunaan jenis tangtu rék ngalakukeun, sabaraha lila na nalika.

sah Input

Mangga pilih anu tangtu maneh hoyong gabung.

/ / sah Input

/ / sah Input

sah Input

sah Input

sah Input

sah Input

Contona: ujian Anjeun hoyong candak (pepet, FEC, CAE, CPE, IELTS?) Atawa pikeun komunikasi Umum.

akomodasi Anjeun

Urang nawiskeun akomodasi homestay atawa anjeun bisa ngatur sorangan pikeun tetep anjeun di Inggris.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang sarwa kami sarta jenis akomodasi mangga buka kaca homestay.

Anjeun bisa sumping di homestay anjeun dina Sabtu atawa Minggu saméméh tangtu dimimitian Anjeun.

sah Input

Catetan: padumukan / YMCA (saméméhna Universitas Mahasiswa) anu akomodasi diri catering na ngan sadia pikeun kursus dina bulan Juli-Agustus.

sah Input

/ / sah Input

/ / sah Input

sah Input

Perhatikeun: Taya sarwa homestay kami ngidinan perokok jeung haseup jero imah.

sah Input

Waragad na pamayaran

Dina waktu aplikasi anjeun boh mayar titipan atawa waragad pinuh.

Kursus deposit non-refundable minimum anu 1 minggu urang fee + fee booking akomodasi + akomodasi 1 minggu ngeunaan GBP 50.

Lamun anjeun milih mayar sakabéh waragad anjeun ngitung saperti kieu: waragad x minggu urang (kirang naon diskon) + akomodasi + GBP 50 waragad akomodasi booking x minggu urang

Anjeun bisa mayar ku kartu kiridit, Bank Tansfer, cék atawa Cash.

Mangga tingali kami 'Kumaha enroll'Halaman pikeun émbaran bank urang jeung kumaha carana mayar ku kartu kiridit.

sah Input

sah Input

sah Input

Nepikeun aplikasi Anjeun

Kuring mastikeun yén kuring rék diajar di Central Basa Sakola, Cambridge keur kaping dibikeun. Kuring geus maca sarta Kuring nampa sagala istilah jeung kaayaan dina Bentuk ieu sareng di brosur / Website. Kami di kaséhatan alus tur teu boga naon cacad méntal atawa saraf fisik iwal sakumaha diwincik dina surat misah atawa surélék.

sah Input

kalaluasaan

Kuring mastikeun yén Kuring geus baca Sarat jeung Kaayaan CLS Privasi.

sah Input

sah Input

Ku cara nyokot waktu pikeun ngalakukeun ieu, anjeun ngabuktikeun yen anjeun hiji jalma nyata. Hatur nuhun.