Sateuacan urang bisa mutuskeun nu tangtu atawa ujian nu kedah nyandak, urang peryogi kauninga kumaha tingkat Inggris anjeun. Di dieu téh link ka ramatloka Penilaian Cambridge, dimana anjeun bisa nyokot test Umum Inggris.

Pikeun nguji Inggris anjeun, klik di dieu.

hasilna ngabejaan Anjeun tingkat perkiraan anjeun, sarta naon ujian Anjeun bisa bisa nyandak. Tingali di 'dinaKursus Urang Tawarkeun'Kaca, atawa, upami Anjeun hoyong candak hiji ujian, kasampak di urang'pamariksaan'Kaca.

Tingkat anjeun dipeunteun dina skala a ti A1, A2, B1, B2, C1, atawa C2 (pangluhurna).

Hasil ditawarkeun ku tés pondok téh ngan hiji pituduh perkiraan, sangkan nguji tingkat Anjeun akurat lamun geus sumping, méméh urang ngajarkeun maneh, sarta assess anjeun anjeun kamajuan.