grup leutik

soré tangtu

Anjeun bisa ngamimitian Sore Kursus anjeun dina naon baé Salasa sanggeus anjeun geus nyokot nu test panempatan. The Sore Kursus kanggo 6 jam per minggu on Tuesdays, Wednesdays na Thursdays antara 14.00 na 16.00.

The kelas soré difokuskeun kaahlian basa béda:

  • Diomongkeun, dengekeun jeung ngucapkeun
  • Maca jeung Mangpaat Inggris
  • tulisan

A minggu has bisa ngawengku:

  • Kumaha carana manggihan informasi dina teks béda
  • Kumaha carana nulis email formal sarta informal
  • kaahlian ujian pikeun pepet, FCE, CAE na CPE
  • basa mangpaat pikeun kahirupan sapopoé

Aya ogé kasempetan pikeun sawala dina pasangan jeung grup.

siswa soré bakal tiasa gabung siswa séjén pikeun kagiatan sosial sababaraha afternoons jeung soré.

  • umum Inggris

    Kursus Umum Inggris téh jam 15 per minggu unggal isuk dimimitian di 09: 30 jeung pagawean di 13: 00 ku... Maca deui
  • Inggris intensif

    Siswa anu hayang méakkeun leuwih waktos diajar basa Inggris bisa enroll on kursus basa Inggris intensif (21 jam saminggu).... Maca deui
  • Kursus-kursus bagian-Time

    Soré Tangtu Anjeun tiasa ngamimitian Sore Kursus anjeun dina naon baé Salasa sanggeus anjeun geus nyokot nu test panempatan. sore teh... Maca deui
  • pamariksaan

    Guru anjeun bakal mamatahan anjeun kana ujian anu pangsaéna pikeun anjeun. Anjeun tiasa ogé nyandak tes basa Cambridge Inggris. ka... Maca deui
  • 1