grup leutik

soré tangtu

Anjeun bisa ngamimitian Sore Kursus anjeun dina naon baé Salasa sanggeus anjeun geus nyokot nu test panempatan. The Sore Kursus kanggo 6 jam per minggu on Tuesdays, Wednesdays na Thursdays antara 14.00 na 16.00.

The kelas soré difokuskeun kaahlian basa béda:

  • Diomongkeun, dengekeun jeung ngucapkeun
  • Maca jeung Mangpaat Inggris
  • tulisan

A minggu has bisa ngawengku:

  • Kumaha carana manggihan informasi dina teks béda
  • Kumaha carana nulis email formal sarta informal
  • kaahlian ujian pikeun pepet, FCE, CAE na CPE
  • basa mangpaat pikeun kahirupan sapopoé

Aya ogé kasempetan pikeun sawala dina pasangan jeung grup.

siswa soré bakal tiasa gabung siswa séjén pikeun kagiatan sosial sababaraha afternoons jeung soré.

Beginners isuk Tangtu

Tangtu ieu ditawarkeun ti jaman ka jaman, gumantung kana paménta. kursus téh cocog pikeun tingkat pemula hijina tur nyertakeun duanana kosakata na grammar kalawan tekenan kana dengekeun sarta diomongkeun. jadwal is on Tuesdays, Wednesdays & Thursdays ti 09.30-11.00.

Tangtu hareup balik: ngahubungan kami keur dimimitian tanggal.

  • umum Inggris

    Kursus Umum Inggris téh jam 15 per minggu unggal isuk dimimitian di 09: 30 jeung pagawean di 13: 00 ku... Maca deui
  • Inggris intensif

    Siswa anu hayang méakkeun leuwih waktos diajar basa Inggris bisa enroll on kursus basa Inggris intensif (21 jam saminggu).... Maca deui
  • Kursus-kursus bagian-Time

    Soré Tangtu Anjeun tiasa ngamimitian Sore Kursus anjeun dina naon baé Salasa sanggeus anjeun geus nyokot nu test panempatan. sore teh... Maca deui
  • pamariksaan

    Urang nyiapkeun siswa pikeun pamariksaan dina sauntuyan tingkat sapanjang taun. ujian ieu diatur ku Cambridge Inggris... Maca deui
  • 1