poto kelas

Siswa anu hayang méakkeun leuwih waktos diajar basa Inggris bisa enroll on kursus basa Inggris intensif (21 jam saminggu). Murid dina tangtu ieu bakal gabung di kelas Umum Inggris isuk-isuk lajeng hadir kelas soré di salasa, rebo jeung Kemis afternoons ti 14.00 mun 16.00. Mangga baca kaca Umum Inggris pikeun émbaran ngeunaan kelas isuk.

The kelas soré difokuskeun kaahlian basa béda:

  • Diomongkeun, dengekeun jeung ngucapkeun
  • Maca jeung Mangpaat Inggris
  • Tulisan.

A minggu has bisa ngawengku:

  • Kumaha carana manggihan informasi dina teks béda
  • Kumaha carana nulis email formal sarta informal
  • kaahlian ujian pikeun pepet, FCE, CAE na CPE
  • basa mangpaat pikeun kahirupan sapopoé

Aya ogé kasempetan pikeun sawala dina pasangan jeung grup.

Urang ulah nyarankeun Inggris intensif pikeun siswa anu tingkat Pra-panengah atawa di handap.

siswa Inggris intensif bakal tiasa gabung siswa séjén pikeun kagiatan sosial sababaraha afternoons jeung soré.

  • umum Inggris

    Kursus Umum Inggris téh jam 15 per minggu unggal isuk dimimitian di 09: 30 jeung pagawean di 13: 00 ku... Maca deui
  • Inggris intensif

    Siswa anu hayang méakkeun leuwih waktos diajar basa Inggris bisa enroll on kursus basa Inggris intensif (21 jam saminggu).... Maca deui
  • Kursus-kursus bagian-Time

    Soré Tangtu Anjeun tiasa ngamimitian Sore Kursus anjeun dina naon baé Salasa sanggeus anjeun geus nyokot nu test panempatan. sore teh... Maca deui
  • pamariksaan

    Urang nyiapkeun siswa pikeun pamariksaan dina sauntuyan tingkat sapanjang taun. ujian ieu diatur ku Cambridge Inggris... Maca deui
  • 1