Sakola Bahasa Pusat nawiskeun Umum Bahasa Inggris, Bahasa Inggris Intensif, Bagian-Waktos sareng Ujian. Inpormasi pikeun masing-masing kursus ieu tiasa dipendakan nganggo menu di belah katuhu.

Urang ngabagéakeun mahasiswa sagala sataun buleud tur nutup ukur ngaliwatan periode Christmas.

Kursus anjeun sarta jadwal Anjeun

Tangtu anjeun bisa gumantung kana tingkat anjeun, sangkan masihan anjeun assessment panempatan mun anjeun anjog. Anjeun oge bisa nyokot test Cambridge InggrisNu bisaeun maneh nu ujian anjeun bisa nyiapkeun. Ieu ukur pituduh a, sangkan bakal mamatahan Anjeun bari Anjeun nyandak tangtu.

kursus Full-waktos urang disebut umum Inggris (15 jam SPP per minggu) atawa Inggris intensif (SPP 21 jam per minggu). Pangajaran unggal énjing ti dinten Senén dugi ka Jumaah, 09:30 dugi ka 13:00 kalayan istirahat kopi jam 11:00. Upami anjeun milih basa Inggris intensif ogé aya kelas dinten Salasa, Rebo sareng Kemis soré antara jam 14: 00-16: 00.

Simkuring oge nawiskeun sababaraha kursus Bagian-waktos béda: iraha wae tina sataun anjeun tiasa diajar dina urang soré Kursus, anu mangrupikeun bagian soré tina basa Inggris Inténsif, sapertos di luhur. 

Aya sosial soré atawa malem kagiatan pikeun salah sahiji muridna urang, maturan prakna tambahan dina basa Inggris diucapkeun.

Panjang tangtu

Anjeun tiasa ngamimitian dina Senén naon (kecuali libur umum) sahenteuna saminggu. Kaseueuran murid diajar 4-12 minggu. Sababaraha murid diajar dugi ka sataun. Urang tiasa mamatahan anjeun ngeunaan panjang kursus anu diperyogikeun pikeun ngahontal tujuan anu tangtu.

Kelas Anjeun

Ukuran kelas maksimum nyaéta 6 nalika pandemi Covid pikeun ngajaga jarak sosial. Nalika anjeun sumping di sakola anjeun bakal ngalakukeun Tés Penempatan pikeun meunteun tingkat anjeun. Anjeun teras bakal ditempatkeun di kelas numutkeun tingkatan tata basa anjeun, kamampuan nyarios sareng tujuan pribadi. Ngagunakeun buku-buku kursus anu sanés anjeun bakal diajar basa Inggris ngalangkungan sababaraha jinis topik sareng nekenkeun komunikasi anu diucapkeun. Ieu ngalibatkeun pasangan-kerja, diskusi sareng peran-peran. Anjeun ogé bakal gaduh kasempetan pikeun manjangkeun kosakata anjeun sareng ngahijikeun élmu tata basa anjeun.

 

  • umum Inggris

    Kursus Umum Inggris téh jam 15 per minggu unggal isuk dimimitian di 09: 30 jeung pagawean di 13: 00 ku... Maca deui
  • Inggris intensif

    Siswa anu hayang méakkeun leuwih waktos diajar basa Inggris bisa enroll on kursus basa Inggris intensif (21 jam saminggu).... Maca deui
  • Kursus-kursus bagian-Time

    Soré Tangtu Anjeun tiasa ngamimitian Sore Kursus anjeun dina naon baé Salasa sanggeus anjeun geus nyokot nu test panempatan. sore teh... Maca deui
  • pamariksaan

    Guru anjeun bakal mamatahan anjeun kana ujian anu pangsaéna pikeun anjeun. Anjeun tiasa ogé nyandak tes basa Cambridge Inggris. ka... Maca deui
  • 1