Pikeun ngahontal kami, mangga nganggo salah sahiji metodeu didaptarkeun di dieu, atanapi klik tombol 'Pesen Us' di pojok handap kaca ieu.

Apologies sincerest urang ka jalma anu diusahakeun nganggo "ngahubungan kami" formulir anu didieu dina sababaraha minggu panungtungan - kami sieun disebutkeun yen seratan henteu ngahontal kami. Mangga ulah coba ngahubungan kami deui - anjeun penting pikeun kami.

Lamun perlu mindahkeun dana, mangga buka 'kamiMayar waragad atanapi titipan'Kaca.

Urang kasampak maju ka pasamoan anjeun.

Hatur nuhun.

Contact us atawa didatangan Sakola teh

Telepon: + 44 (0) 1223 502004

surélék: info@centrallanguageschool.com

Facebook: centrallanguageschool

Whatsapp: Central Sakola Basa (07934851543).

ramatloka ieu tombol link langsung dina katuhu, di handap.

Kumaha carana manggihan urang

Sakola Aliran ieu lokasina di:

Sakola Basa sentral
The Batu buruan Center
41B St. Andrews Street
Cambridge
CB2 3AR
karajaan Inggris

Tempo mana kami ku Google Maps

Kami di luhur Living Stones Cafe, antara Blue Panah Agénsi sarta Garéja Baptis St Andrews Street.