Raja sacara College chapel di Spring

Cambridge kasohor di sakuliah dunya pikeun Universitas, sejarah, kaéndahan, kaunggulan akademik sareng kahirupan mahasiswa.

Nganjang ka akademi sareng musium, tuang di pub sajarah, punt sapanjang walungan Cam dina kapal, nikmati hiburan wengi sareng, sareng mahasiswa sanés, gabung dina kasenangan di International Cafes.

Cambridge sakitar 1 jam ku karéta kalér London.

Diajar ngeunaan sajarah sareng budaya Inggris ku nyandak karéta atanapi beus ka tempat anu kasohor sapertos:

  • London pikeun musium, jalan-jalan, balanja atanapi acara
  • Katedral Ely Katedral
  • Akhirna imah sapertos Biara Anglesey atanapi Wimpole Hall
  • Oxford, York, Stratford kana Avon, Liverpool atanapi Edinburgh
  • Stonehenge
Ngadatangan Cambridge akademi
Ngadatangan Cambridge akademi
  • ngeunaan Cambridge

    Cambridge kasohor di sakuliah dunya pikeun Universitas, sejarah, kaéndahan, kaunggulan akademik sareng kahirupan mahasiswa. Didatangan ku akademi sareng... Maca deui
  • Aktivitas jeung Program Sosial

    komitmen sentral Basa Sakola urang nyaeta pikeun mantuan anjeun ngamangpaatkeun pinuh ku waktu anjeun dina Cambridge, ngarasakeun bebas anjeun... Maca deui
  • Harga Alus Kagiatan

    Di dieu sababaraha kagiatan urang ngalakukeun rutin, nurutkeun usum taun. Sababaraha aya dina... Maca deui
  • 1