Raja sacara College chapel di Spring

Cambridge kasohor di sakuliah dunya pikeun Universitas, sejarah, kaéndahan, kaunggulan akademik sareng kahirupan mahasiswa.

Nganjang ka akademi sareng musium, tuang di pub sajarah, punt sapanjang walungan Cam dina kapal, nikmati hiburan wengi sareng, sareng mahasiswa sanés, gabung dina kasenangan di International Cafes.

Cambridge sakitar 1 jam ku karéta kalér London.

Diajar ngeunaan sajarah sareng budaya Inggris ku nyandak karéta atanapi beus ka tempat anu kasohor sapertos:

  • London pikeun musium, jalan-jalan, balanja atanapi acara
  • Katedral Ely Katedral
  • Akhirna imah sapertos Biara Anglesey atanapi Wimpole Hall
  • Oxford, York, Stratford kana Avon, Liverpool atanapi Edinburgh
  • Stonehenge
Ngadatangan Cambridge akademi
Ngadatangan Cambridge akademi
  • 1