Di dieu sababaraha kagiatan urang ngalakukeun rutin, nurutkeun usum taun. Sababaraha nu sore, sababaraha Atang. Sababaraha gumantung cuaca! Harga mangrupakeun perkiraan.

kagiatanharga
Punting on walungan
Simkuring nyandak kapal dina Walungan Cam
£ 5-6
akademi Walk
A dipandu walk sabudeureun akademi kawentar ti Universitas
£ 10
Fitzwilliam Museum
A nganjang ka-kelas dunya Universitas musium jeung seni galeri
bebas
bioskop buka
Lalajo pilem di salah sahiji bioskop 3 di Cambridge
£ 8-10
St. Mary urang Tower
Nanjak nepi ka luhureun munara ieu tempoan hebat Cambridge jeung Universitas
£ 5
Kaulinan indoor
Maén 'Pictionary', 'Boggle', 'molde' sarta séjén komunikasi jeung kecap kaulinan - a aktivitas alus lamun éta tiis jeung baseuh!
bebas
Botanic Kebon
Kebon geulis ukur menit 10 jauh
£ 5
Karaoke di pusat luang caket dieu, 20 menit leumpang jauh atawa 10 menit ku beus £ 4
dahar beurang internasional
Bawa sababaraha kadaharan has nagara anjeun babagi kalawan mahasiswa sejenna jeung rasa kadaharan maranéhanana teuing
bebas
Sapuluh-pin boling
Di pusat luang caket dieu, 20 menit leumpang jauh atawa 10 menit ku beus
Ti £ 4
Baking - neuleuman kumaha carana Panggang muih tradisional jeung pies di Sakola bebas
Shakespeare Usum
Lalajo Shakespeare maén di taman College dina jangka waktu usum panas
£ 17
Fotografi tangtangan
Hiji kaulinan tim sabudeureun Cambridge pilari tempat alus nyandak poto
bebas
pub dahar beurang
Urang kudu dahar beurang di salah sahiji loba pubs lokal. Anjeun diajar kumaha kana tatanan dahareun jeung rasa pub tradisional lunches
Ti £ 8
Leumpang atawa siklus ka Granchester
Hiji kampung picturesque on walungan Cam, 2 mil jauh. Urang ogé bisa didatangan Kawali Tea Kebon
Bébas tambah £ 6.50 tea krim
Evensong di Raja sacara College chapel
Urang hadir jasa garéja tradisional ieu dimana anjeun ngantri ngadéngé dunya-kawentar paduan suara dina chapel 600 taun heubeul
bebas
Karéta lalampahan ka Ely
kota katedral teh Fens, 20 menit ti Cambridge. Nganjang ka katedral nu sohor 900 taun saprak yayasan taun 2009
Biaya karéta: ti £ 3
Lawang katedral: £ 6-8
kunjungan Museum
Aya sahenteuna 12 museum di Cambridge nganjang kaasup Pétrokimia, Arkeologi sarta Antropologi, témbal Polar, ketel urang buruan, Géologi jeung Téhnologi
Ampir kabeh gratis
Olahraga & Games
voli; badminton; ténis méja, boh di jero rohangan atawa di luar dina Piece Parker urang - meunang sababaraha latihan!
bebas

  • ngeunaan Cambridge

    Cambridge kasohor di sakuliah dunya pikeun Universitas, sejarah, kaéndahan, kaunggulan akademik sareng kahirupan mahasiswa. Didatangan ku akademi sareng... Maca deui
  • Aktivitas jeung Program Sosial

    komitmen sentral Basa Sakola urang nyaeta pikeun mantuan anjeun ngamangpaatkeun pinuh ku waktu anjeun dina Cambridge, ngarasakeun bebas anjeun... Maca deui
  • Harga Alus Kagiatan

    Di dieu sababaraha kagiatan urang ngalakukeun rutin, nurutkeun usum taun. Sababaraha aya dina... Maca deui
  • 1