dahar beurang internasional

komitmen sentral Basa Sakola urang nyaeta pikeun mantuan anjeun ngamangpaatkeun pinuh ku waktu anjeun dina Cambridge, ngarasakeun waktu bebas anjeun kalayan santri sejen tur staf ti sakola éta.

Dina paling afternoons na hiji malem per minggu urang ngatur kagiatan, di parusahaan ti guru. Urang rutin rencanana:

  • kunjungan Museum
  • teas soré
  • Lalajo pilem di sakola
  • maén kaulinan
  • Punting dina walungan Cam
  • sawala Alkitab
  • internasional masak
  • Karéta lalampahan ka kota katedral of Ely
  • Bade bioskop
  • Ngabuburit

Loba kagiatan ieu bébas, tapi keur sabagian aya muatan leutik.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang program klik sosial urang: Harga Alus Kagiatan.

Di weekends kami nawiskeun excursions, ngaliwatan hiji operator wisata spesialis. tur has kaasup London, Oxford & Windsor, Stratford, mandi, York, Brighton, Cibungbulang, Makasar, Xuping jeung Stonehenge. Aya ogé tur pikeun weekends panjang mun Skotlandia, Tasik District, Brussel, Amsterdam atawa Paris! Urang ogé bisa ngatur pikeun anjeun ningali hiji acara musik di London, kayaning The Phantom tina Opera, The Singa Raja atawa Les kayas. Harga ti GBP 22-49. Mangga wartosan sakola pikeun harga sabtu minggu piknik.

  • ngeunaan Cambridge

    Cambridge kasohor di sakuliah dunya pikeun Universitas, sejarah, kaéndahan, kaunggulan akademik sareng kahirupan mahasiswa. Didatangan ku akademi sareng... Maca deui
  • Aktivitas jeung Program Sosial

    komitmen sentral Basa Sakola urang nyaeta pikeun mantuan anjeun ngamangpaatkeun pinuh ku waktu anjeun dina Cambridge, ngarasakeun bebas anjeun... Maca deui
  • Harga Alus Kagiatan

    Di dieu sababaraha kagiatan urang ngalakukeun rutin, nurutkeun usum taun. Sababaraha aya dina... Maca deui
  • 1