sakola nu aya di jero wangunan ieu
  • Salajengna panto ka garéja batu anu indah di tengah Cikat
  • 5 menit leumpang ka stasion beus, 20 menit teras angkat ka stasiun karéta

Ngeunaan Accreditation Council British

'The British Council inspected na accredited Basa Tengah Sakola Cambridge dina April 2017. The Akréditasi skéma assesses standar tina manajemen, sumberdaya na enggon, ngajar, karaharjaan, tur accredits organisasi nu minuhan standar sakabéh di tiap daerah inspected (tingali www.britishcouncil.org/education/accreditation pikeun detil).

sakola basa swasta Ieu nawiskeun kursus di General Inggris for geus dewasa (18 +).

Kaunggulan anu dicatet dina area jaminan kualitas, manajemén akademik, miara mahasiswa, sarta kasempetan rineh.

Laporan inspeksi nyatakeun yén organisasi patepung standar tina skéma. '

Pamariksaan salajengna badé taun 2021

Ngeunaan Manajemén Sakola

Sakola mangrupikeun amal anu didaptarkeun (nomer pendaptaran nyaéta 1056074) sareng dewan wali anu bertindak dina kapasitas piwuruk. Diréktur Studi sareng Administrator Senior tanggel waler pikeun ngajalankeun sakola sadidinten.

  • 1