• Sakola pusat kota
  • Majelis Inggris diakreditasi
  • Guru propésional - sadaya panyatur asli sareng mumpuni dina tingkat CELTA atanapi DelTA
  • Lingkungan miara & ramah, kalayan kelas alit
  • Kegiatan sosial - silaturahmi ti sadayana penjuru dunya!
  • Umur minimum 18
  • Bahasa Inggris & persiapan ujian umum, tingkat Dasar nepi ka Tingkat Advanced
  • Homestay sareng host lokal
  • Ukuran pancegahan Covid-19 dina tempatna