MEMBUKA DEUI 12 APRIL 2021 Pikeun KELAS DALAM JAMUAN!

Neruskeun palajaran online dugi ka 26 Maret 2021 - mangga ngahubungan kami pikeun langkung seueur inpormasi. 

Sakola Bahasa Pusat, Cambridge, diakreditasi ku British Council sareng mangrupikeun sakola basa Inggris anu leutik, ramah, pusat kota. Kami caket ka toko-toko kota, réstoran, musium, akademi Universitas Cambridge sareng stasiun beus.

Tujuan kami nyaéta pikeun masihan anjeun wilujeng sumping sareng kasempetan anu saé pikeun diajar basa Inggris dina suasana anu prihatin sareng ramah. Kursus-kursus kami, ti tingkat SD sareng Tingkat Lanjut, ngajalankeun sapanjang taun. Kami ogé nawiskeun persiapan ujian. Kami ngan ukur ngajar sawawa (tina umur minimum 18). 

Siswa ti langkung ti 90 nagara anu sanés parantos diajar sareng kami sareng biasana aya campuran kabangsaan sareng profesi anu hadé di sakola. Sadayana guru pituin panyatur asli sareng CELTA atanapi DelTA mumpuni.

Sakola diadegkeun taun 1996 ku sakelompok urang Kristen di Cambridge. Kami gaduh reputasi kanggo perawatan anu hadé dina sareng di luar kelas. Seueur murid nyarios yén sakola ibarat kulawarga.

Kami ngatur sakola numutkeun Pamaréntah Inggris sareng bimbingan Inggris Inggris, nyandak sadaya pancegahan anu diperlukeun pikeun nyingkahan panyebaran Covid-19.  

UKURAN KELAS BARU: Kelas gaduh maksimal 6 murid pikeun ngajaga jarak sosial nalika pandemi Covid. 

BIAYA DISKAITAN: Naon waé pesenan anu ditampi ku 31 Méi 2021 bakal cocog pikeun a diskon 20% kaluar sadayana biaya SPP. 

  • Irene ti Jérman, murid CLS di 2010 sareng online di 2021

    Kelas anjeun masihan kuring yayasan anu pangsaéna dina basa Inggris anu tiasa kuring bayangkeun. Dugi ka ayeuna kuring nguntungkeun tina naon anu anjeun ngajarkeun ka kuring unggal dinten.
  • Chiara ti Italia, 2021 mahasiswa online

    Kuring ngaraos raoseun pisan sareng sadaya guru dina kursus (aranjeunna leres-leres saé pisan!) Sareng kuring resep pisan sareng metode anu digunakeun: ngan ukur sababaraha minggu, kuring ngarasa kuring geus nyieun kamajuan anu signifikan! 
  • Anais, Spanyol, 2021 murid online

    Kuring ngaharepkeun balik deui sabab kuring resep pisan sareng metode pendidikan anjeun
  • 1