Kurse online

Ne jemi akoma duke dhënë mësime në internet dhe mësime një-për-një në korrik, gusht dhe në shtator.

Re-hapja!

Shkolla Qendrore e Gjuhëve do të hapë dyert e saj përsëri për studentët nga 14 Shtatori 2020! Jemi të ngazëllyer që mirëpresim studentët përsëri në Kembrixh!

Covid-19 - MBYLLJE SHKOLLORE!

Duke ndjekur rregulloret e qeverisë në Mbretërinë e Bashkuar, shumë trishtim na u desh ta mbyllnim shkollën në 20 Mars 2020 në mënyrë që të kufizonim kontaktin social ballë për ballë. Në vend të kësaj ne po ofrojmë mësime online. Ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion.