RIHAPI 12 PRILL 2021 P CLR KLASAT N IN KAMBRIDGE!

Vazhdimi i mësimeve në internet deri më 26 Mars 2021 - ju lutemi na kontaktoni për më shumë informacion. 

Shkolla Qendrore e Gjuhëve, Kembrixh, është akredituar nga Këshilli Britanik dhe është një shkollë e vogël, miqësore, në qendër të qytetit në gjuhën angleze. Ne jemi afër dyqaneve të qytetit, restoranteve, muzeve, kolegjeve të Universitetit të Kembrixhit dhe stacionit të autobusëve.

Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë një mirëseardhje të ngrohtë dhe një mundësi të shkëlqyeshme për të mësuar anglisht në një atmosferë të dashur dhe miqësore. Kurset tona, nga niveli fillor në atë të avancuar, zhvillohen gjatë gjithë vitit. Ne gjithashtu ofrojmë përgatitjen e provimit. Ne i mësojmë vetëm të rriturit (nga një moshë minimale 18 vjeç). 

Studentë nga më shumë se 90 vende të ndryshme kanë studiuar me ne dhe zakonisht ka një përzierje të mirë të kombësive dhe profesioneve në shkollë. Të gjithë mësuesit janë gjuhë amtare dhe të kualifikuar për CELTA ose DELTA.

Shkolla u themelua në vitin 1996 nga një grup të krishterësh në Kembrixh. Ne kemi një reputacion për kujdes të shkëlqyeshëm brenda dhe jashtë klasës. Shumë studentë thonë se shkolla është si një familje.

Ne jemi duke menaxhuar shkollën sipas udhëzimeve të Qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar dhe Anglisë në Mbretërinë e Bashkuar, duke marrë të gjitha masat e nevojshme për të shmangur përhapjen e Covid-19.  

Madhësia e re e klasës: Klasat kanë maksimumi 6 studentë në mënyrë që të ruajnë distancën shoqërore gjatë pandemisë Covid. 

Tarifat e zbritura: Çdo rezervim i marrë deri më 31 maj 2021 do të kualifikohet për një 20% zbritje jashtë të gjitha tarifave të shkollimit. 

 • Marie Claire, Itali

  Marie Claire nga Italia Unë do të shkoj në shtëpi me bagazhet e mia të mbushura me dhurata, por veçanërisht të mbushura me këtë përvojë të mahnitshme
 • Jia, Kinë

  Jia, një student nga Kina Mësuesit e shkollës sonë janë miqësorë dhe të bukur. Mund të mësojmë shumë prej tyre. Shokët tanë të klasës janë të sjellshëm. 
 • Edgar, Kolumbi

  Edgar, një student nga Kolumbia ... një përvojë e mrekullueshme, ... e jashtëzakonshme ... Kam mësuar shumë ... për kulturën britanike. Mësuesit dhe shokët e klasës ishin të mahnitshëm.
 • Irene, Gjermani

  Klasat tuaja më dhanë themelin më të mirë në anglisht që mund ta imagjinoja. Deri më sot përfitoj nga ajo që më mësove çdo ditë.
 • Chiara, Itali, 2021 në internet

  Ndihem shumë mirë me të gjithë mësuesit në kurs (ata janë me të vërtetë të shkëlqyeshëm!) Dhe jam shumë i kënaqur me metodën e përdorur: brenda vetëm disa javësh, ndjej se kam bërë përparim të dukshëm! 
 • 1
 • 2