Student me ushtrinë jashtë një shtëpie

Strehimi juaj e bën të gjithë ndryshimin për kënaqësinë tuaj të kohës suaj këtu dhe për suksesin e studimeve tuaja. Shumica e studentëve qëndrojnë në një shtëpi lokale, pasi kjo u jep atyre mundësinë për të praktikuar duke folur dhe duke dëgjuar anglisht në shtëpi.

Homestays tona janë të gjitha të ndryshme: disa janë familje me fëmijë, disa janë çifte të vjetër ose njerëz të vetëm. Në përputhje me etikën e shkollës, ne synojmë t'i vendosim studentët tanë me homestays të krishterë. Familja juaj homestay do të jetë e kujdesshme dhe përkrahëse gjatë kohës që jeni me ta. Duam që ata të gëzojnë të kesh në shtëpi dhe të gëzohesh me ta.

Ju do të keni një dhomë të vetme (ka edhe disa dhoma dyshe për çiftet e martuara). Mund të ketë edhe studentë të tjerë që qëndrojnë në të njëjtën shtëpi, por nuk synojmë të vendosim dy nxënës të cilët flasin të njëjtën gjuhë në të njëjtën shtëpi, nëse kjo nuk kërkohet. Ne ofrojmë strehim homestay me gjysmë-bord, shtrat dhe mëngjes ose vetë-hotelierike.

Ju lutem vini re se ne mund të organizojmë strehim vetëm për ju nëse jeni duke studiuar në kurset tona të përgjithshme ose intensive të Anglishtes, jo kurset tona me orar të pjesshëm.

Dhomat e banimit të studentëve

Për Vetëm korrik dhe gusht ne ofrojmë një numër të kufizuar të dhomave rezidenciale të vetë-furnizimit shumë pranë shkollës (në YMCA). Moderne, të pastra dhe të ndritshme, çdo dhomë ka një shtrat të vetëm me shumë magazinim për rroba, një tavolinë, lavaman dhe frigorifer / frigorifer të madh. Disa studentë ndajnë një kuzhinë dhe banjo, të cilat pastrohen çdo ditë.

Ka një dhomë lavanderi dhe një palestër në ndërtesë, dhe dera tjetër është një qendër sportive dhe pishinë.

Dhoma YMCA Kuzhinë YMCA

 • Gjysma bordit

  Gjysma e gjysmë përfshin mëngjesin dhe darkën e mbrëmjes, të hënën deri të premten dhe të gjitha ushqimet në fundjavë.
 • Bed & Breakfast

  Kjo përfshin mëngjesin, por ju duhet të keni të gjitha ushqimet e tjera në një restorant apo kafe.
 • Vetë-furnizim ushqimi

  Ju keni një dhomë në një shtëpi me një familje dhe ju gatuaj ushqimin tuaj në kuzhinë.
 • Mundësi të tjera

  Disa studentë organizojnë strehimin e tyre në ose afër Kembrixhit.
 • 1