Nëse jetoni jashtë Evropës ju duhet të merrni Çertifikatën e Hyrjes, një vizë. Ju duhet të aplikoni për një vizë studentore afatshkurtër. Kontrollo këtë www.gov.uk/apply-uk-visa ku mund të gjeni se si të merrni një vizë. Kemi hulumtuar këtë faqe dhe, edhe pse nuk jemi të kualifikuar për të dhënë këshilla ligjore, kuptojmë se nëse dëshiron të aplikosh për vizë duhet të kesh dokumentet e duhura duke përfshirë:

  • pasaporta juaj
  • Letra e Pranimit tuaj e cila konfirmon se ju jeni pranuar për një kurs dhe keni paguar tarifat tuaja. Letra gjithashtu do të japë informacion në lidhje me kursin.
  • Dëshmi për të treguar se keni para të mjaftueshme për të paguar për qëndrimin tuaj në Britani të Madhe. Ju do të duhet të tregoni deklaratat tuaja bankare në Ambasadë.

Nëse nuk keni sukses në marrjen e vizës, ju lutemi na kontaktoni. Ne mund të jemi në gjendje të ndihmojmë. Nëse nuk mund të ndihmojmë, ju duhet të na dërgoni një kopje të formularit të refuzimit të vizës dhe ne do të aranzhojmë për të rimbursuar pagesat e paguara. Ne do të rimbursojmë të gjitha tarifat përveç kursit njëjavor dhe tarifat e akomodimit për të mbuluar shpenzimet administrative.

Joomla! Debug Console

seancë

Informacione Profilin

Perdorimi Memory

Pyetje Baza e të dhënave