1. Complete Formulari i Regjistrimit Online dhe aplikimi juaj do të dërgohet në shkollë OSE shkarkoni dhe plotësoni formularin dhe ta dërgoni atë tek ne me postë elektronike, postë ose ta sjellë atë personalisht në Zyrën e Shkollës.
 2. Paguani depozitën (kursin dhe tarifat e akomodimit për javën 1 plus tarifën e rezervimit të akomodimit) dhe ne do të rezervojmë kursin tuaj dhe do të organizojmë akomodimin.

Ne do të konfirmojmë kursin tuaj dhe strehimin kur marrim depozitën tuaj dhe ju dërgojmë një Letër Pranimi. Studentët jashtë BE-së do të kenë nevojë për këtë certifikatë për të marrë një vizë studentore në Mbretërinë e Bashkuar. Informacione të mëtejshme mund të gjenden në Faqja e Informacionit për Vizat.

Anulim

Të gjitha anulimet duhet të jenë me shkrim.

 1. Nëse anuloni dy javë ose më shumë para fillimit të kursit, ne do të kthejmë të gjitha tarifat përveç depozitave.
 2. Nëse anuloni më pak se dy javë para fillimit të kursit do të kthehemi 50% të të gjitha tarifave.
 3. Nëse aplikimi juaj për një vizë studentore në Mbretërinë e Bashkuar nuk është e suksesshme, ne do të kthejmë të gjitha tarifat përveç kursit dhe depozitave të akomodimit, me pranimin e njoftimit zyrtar për refuzim të vizës.
 4. Ne nuk kthejmë asnjë para në qoftë se anuloni pas fillimit të kursit.

pagesë

Ne pranojmë pagesën e tarifave të kurseve në Sterling Sterling (GBP). Ju mund të paguani nga:

 • Transferte bankare
  Për: Lloyds Bank Plc,
  Dega e Gonville Place
  95 / 97 Regent Street
  Cambridge CB2 1BQ
  Emri i llogarisë: Qendra e Gjuhës Qendrore, Kembrixh
  Numri i llogarisë: 02110649
  Kodi i Renditjes: 30-13-55
  Ju gjithashtu mund të kenë nevojë për këto shifra:
  SWIFT / BIC: LOYDGB21035
  IBAN: GB24LOYD 3013 5502 1106 49
  Ju lutemi na dërgoni një kopje të dokumentit të transferit bankar. Studentët duhet të paguajnë të gjitha pagesat bankare.
 • Kontrollo - Kontrollet duhet të nxirren nga një bankë në Mbretërinë e Bashkuar.
 • Paypal në këtë faqe interneti - shkoni tek 'Paguaj tarifat ose depozitën' faqe.
 • Kartë krediti / debiti - duhet të na telefononi me detajet e kartelës ose të paguani me kartë në Zyrën e Shkollës.
 • Paratë e gatshme - nëse jeni në Kembrixh kur regjistroheni - ju lutemi mos dërgoni para me postë.