Ofertë speciale - 20% zbritje nga të gjitha tarifat e shkollimit për Shtator-Dhjetor 2020

Pagesat e plota të shkollimit për vitin 2020 (zbritje 20% për ofertën e mësipërme):

Anglisht intensive GBP 260 në javë 21 orë mësimi në javë plus disa aktivitete sociale / kulturore. Përfshin përgatitjen e provimit.
Përgjithshëm Anglisht GBP 205 në javë 15 orë mësimi në javë plus aktivitete sociale / kulturore 4-5 pasdite.
Kursi pasdite GBP 80 në javë 6 orë mësimi në javë të martën, të mërkurën dhe të enjten pasdite. Përfshin përgatitjen e provimit.

Ulje zbritje janë në dispozicion për regjistrime më të gjata në Kurse Intensive, të Përgjithshme dhe Pasdite:

 • 4-9 javë 5% zbritje
 • 10-15 javë 10% zbritje
 • 16-23 javë 15% zbritje
 • 24 javë ose më shumë zbritje 20%

Leksionet një-në-një: GBP 55 në orë-zbritje të negociueshme

Tarifat e kursit tuaj përfshijnë:

 • Materialet shkollore
 • Qasja në burimet e vetë studimit
 • Free WiFi në shkollë
 • Certifikata dhe raporti për kurset me kohë të plotë
 • Përgatitja e provimeve nëse kërkohet
 • Shumë aktivitete sociale dhe kulturore

Tarifat e kursit tuaj nuk përfshijnë:

 • Tarifat e provimit
 • Librat e gramatikës dhe librat e provimeve
 • Ekskursione fakultative
 • Sigurimi personal dhe i udhëtimit
 • dreka e
 • Udhëtoni në dhe nga Shkolla me autobus ose biçikletë

strehim

2020 çmimet e akomodimit:

Gjysma e bordit homestay GBP 170 në javë
Shtrat dhe mëngjes homestay GBP 140 në javë
Vetë Catering homestay GBP 130 në javë

Asnjë tarifë prenotimi akomodimi nuk do të tarifohet për shtator-dhjetor 2020.

Provimet

Tarifat e hyrjes nuk janë të përfshira në tarifat e shkollimit. Ju duhet të bëni provimet e Kembrixhit rreth 2 muaj para datës së provimit.

Datat e provimeve dhe tarifat për 2020

Datat e Provimit Tarifa e Hyrjes

provimfrekuencëKosto
PET Herë 6 në vit GBP 95
FCE Herë 6 në vit GBP 151
CAE Herë 9 në vit GBP 157
CPE Herë 4 në vit GBP 164
IELTS shpesh GBP 185

Për më shumë informacion ju lutem vizitoni www.cambridgeopencentre.org dhe https://ielts.britishcouncil.org/ihlondon

Ekskursione dhe udhëtime në fundjavë

Kosto: midis £ 22 dhe £ 47 për një ekskursion njëditor. Ju lutemi të kontaktoni Shkollën për çmimet e ekskursioneve të fundjavës.

Sigurim

Ne ju këshillojmë që të siguroni sigurimin për të mbuluar trajtimin mjekësor, humbjen e pasurisë personale dhe humbjen e tarifave, nëse duhet të anuloni kursin tuaj. Nëse jeni nga Bashkimi Evropian, ne ju këshillojmë që të sillni dokumentacionin e duhur në mënyrë që të merrni trajtim mjekësor falas.

Shpenzime te pergjithshme

Pasi të keni paguar për shkollën dhe gjysmën e taksave për homestay, ju mund të keni nevojë të paguani për dreka ditore, ekskursione opsionale, disa aktivitete opsionale pasdite, udhëtime në dhe nga aeroporti, autobus ose biçikletë me qira në Kembrixh. Ju mund të përdorni librat shkollorë gjatë kursit, por ne do t'ju rekomandojmë gjithashtu të blini një libër reference të gramatikës kur jeni këtu. Ne do t'ju këshillojmë që të sillni së paku £ 50 në javë.

Pushime

Nëse regjistroheni për një javë kur ka një festë publike ju do të merrni një zbritje për atë javë. Nuk ka klasa në ditët në vijim në 2020:

 • Shkolla mbyllet për festat e Krishtlindjeve pas 20 Dhjetor 2019 dhe klasa do të fillojë përsëri të martën 7 Janar 2020.
 • E premte 10 Prill - E premte e mire
 • E hënë 13 prill - e hëna e Pashkëve
 • E Premte 8 maj - Dita e majit
 • Të hënën 25 Maj - Pushim Bank Holiday
 • E hëna 31 Gusht - Festivali i Bankës Verore
 • Shkolla mbyllet për pushimet e Krishtlindjeve nga 18 Dhjetor 2020 në 5 Janar 2021.

Nëse vendosni të merrni një pushim gjatë kursit tuaj, ju lutemi na njoftoni paraprakisht. Nëse jeni në pushime për një javë të hënë-e premte, ne nuk do të paguajmë tarifa për shkollim për atë javë. Nëse jeni larg homestay tuaj, ju mund të duhet të paguani tarifat e plotë ose të pjesëshme në mënyrë që të mbani dhomën tuaj.