Formulari i regjistrimit

Nëse dëshironi të regjistroheni në Shkollë ju lutem:
  1. Plotësoni formularin më poshtë dhe aplikacioni juaj do të dërgohet në shkollë.
  2. Paguani depozitën (1 java e kursit dhe tarifat e akomodimit plus pagesa e rezervimit të akomodimit nëse është e aplikueshme) dhe ne do të rezervojmë kursin tuaj dhe do të organizojmë akomodimin.

Ne do të konfirmojmë kursin tuaj dhe strehimin kur marrim depozitën tuaj dhe ju dërgojmë një Letër Pranimi. Studentët jashtë BE-së do të kenë nevojë për këtë për të marrë një vizë hyrje në Mbretërinë e Bashkuar.

Fushat e shënuara me një (*) janë të nevojshme.

Informacione Personale
Emri:*
Ju lutemi na tregoni emrin tuaj!

Emri i familjes:*
Ju lutemi na tregoni emrin tuaj mbiemrin ose familjar!

Adresuar 1:*
Kjo fushë është e nevojshme.

Adresuar 2:
Input pavlefshme

Qyteti / Qyteti:*
Kjo fushë është e nevojshme

Shteti / County / Provinca:
Input pavlefshme

Zip / Postal Code:*
Kjo fushë është e nevojshme.

Shteti:*
Kjo fushë është e nevojshme.

Të dhënat e kontaktit

Ju lutemi shkruani adresën tuaj të plotë të emailit, për shembull, name@example.com. Numri i telefonit dhe adresa juaj e emailit nuk do të ndahen me asnjë palë të tretë. Informacioni juaj mbrohet nga Politika jonë e privatësisë.

Email:*
Kjo fushë është e nevojshme.

Konfirmoni adresen tuaj te e-mailit:*
Kjo fushë është e nevojshme. Ju lutemi kontrolloni që përputhet me fushën e mësipërme.

Telefoni:
Input pavlefshme

Mobile:
Input pavlefshme

fax:
Input pavlefshme

Emri i kontaktit emergjent:*
Kjo fushë është e nevojshme.

Ju lutemi jepni emrin e dikujt që mund të kontaktojmë në rast urgjence. Kjo mund të jetë një anëtar i familjes ose një mik.

Telefoni i kontaktit të urgjencës:*
Kjo fushë është e nevojshme.

Ju lutemi jepni numrin e telefonit të kontaktit emergjent.

About You
Gjinia:*

Input pavlefshme

Data e lindjes:*
/ / Input pavlefshme

Kombësia:*
Input pavlefshme

pasaporta:
Input pavlefshme

Gjuha e pare:*
Input pavlefshme

Profesioni / Profesioni:
Input pavlefshme

Si e kuptove shkollën?
Input pavlefshme

Kursi juaj

Këtu duhet të na tregoni për llojin e kursit që dëshironi të bëni, sa kohë dhe kur.

Ju lutemi zgjidhni llojin tuaj të kursit:*
Input pavlefshme

Ju lutemi zgjidhni kursin që dëshironi të bashkoheni.

Data e fillimit të kursit:
Input pavlefshme

Ju lutem zgjidhni datën që dëshironi të filloni kursin tuaj. Studentët zakonisht bashkohen me shkollën të hënën.

Data e përfundimit të kursit:
Input pavlefshme

Ju lutem zgjidhni datën që dëshironi të përfundoni kursin tuaj. Nxënësit zakonisht përfundojnë studimin e tyre të premten.

Sa javë do të dëshironit të studioni për të?*
Input pavlefshme

Sa vjet keni studiuar anglishten:
Input pavlefshme

Cilat provime angleze keni kaluar?
Input pavlefshme

Cilat janë objektivat e kursit tuaj?
Input pavlefshme

Për shembull: Provimet që dëshironi të merrni (PET, FEC, CAE, CPE, IELTS?) Ose për komunikim të Përgjithshëm.

Akomodimi juaj

Ne ofrojmë strehim homestay ose ju mund të organizoni tuaj për qëndrimin tuaj në Mbretërinë e Bashkuar.

Për më shumë informacion mbi pritësit dhe llojet e strehimit ju lutemi vizitoni faqet e homestay.

Ju mund të vini në homestay tuaj të shtunën ose të dielën para fillimit të kursit tuaj.

Ju lutemi zgjidhni akomodimin tuaj*
Input pavlefshme

Shënim: Banimi / YMCA (më parë Universiteti Student) është strehim vetë-ushqyer dhe vetëm në dispozicion për kurset në korrik-gusht.

Nëse jeni duke organizuar banesën tuaj ju lutemi na jepni adresën:
Input pavlefshme

Data e mbërritjes në vendbanim:
Input pavlefshme

Ju lutemi shënoni datën e mbërritjes tuaj në strehimin tuaj - normalisht të dielën.

Data e nisjes nga akomodimi:
Input pavlefshme

Ju lutemi të shënoni datën e planifikuar të nisjes nga akomodimi juaj - normalisht të shtunën.

A pini duhan?*

Input pavlefshme

Ju lutemi vini re: Asnjë nga mysafirët tanë homestay nuk lejon që duhanpirësit të pijnë duhan brenda shtëpisë.

Ju lutemi na tregoni për çdo alergji ose ndonjë nevojë tjetër shëndetësore apo diete të veçantë:
Input pavlefshme

Tarifat dhe pagesat

Në kohën e aplikimit ju mund të paguani një depozitë ose tarifa të plota.

Depozita minimale e pakthyeshme e kursit është tarifë e javës 1 + akomodimin e javës 1 + tarifën e prenotimit të akomodimit të GBP 50.

Nëse vendosni të paguani të gjitha tarifat tuaja llogarisni si më poshtë: Tarifat x javore (më pak se çdo zbritje) + akomodim x javë + GBP 50 pagesat e rezervimit të akomodimit

Ju mund të paguani me Kartë Krediti, Banka Tansfer, Check ose Cash.

Ju lutem shikoni 'Si të regjistroheni'për informacionin tonë bankar dhe për mënyrën e pagesës me kartë krediti.

A po paguani depozita ose pagesa të plota tani?*

Input pavlefshme

Ju lutemi shkruani se sa po paguani tani:
Input pavlefshme

Lloji i pageses:

Input pavlefshme

Dorëzoni aplikacionin tuaj

Unë konfirmoj që unë dua të studioj në Shkollën Qendrore të Gjuhës, Kembrixh për datat e dhëna. Kam lexuar dhe i pranoj të gjitha termat dhe kushtet në këtë Formular dhe në Broshurën / Webfaqen. Unë jam në shëndet të mirë dhe nuk kam ndonjë paaftësi mendore apo nervore fizike, përveç siç është detajuar në një letër ose email të veçantë.

Ju lutemi shënoni për të konfirmuar se pajtoheni me deklaratën e mësipërme*
Input pavlefshme

intimitet

Unë konfirmoj që kam lexuar Politikën e Privatësisë të CLS.

Ju lutemi shënoni për të konfirmuar që keni lexuar Politikën e Privatësisë të CLS*
Input pavlefshme

Shkruani atë që shihni ...*
Shkruani atë që shihni ...
Input pavlefshme