Para se të vendosim se cila kurs ose provim duhet të marrësh, duhet të dimë se në çfarë niveli është anglishtja juaj. Këtu është një lidhje me faqen e internetit të Vlerësimit të Kembrixhit, ku mund të merrni testin e Përgjithshëm Anglisht.

Për të testuar anglishten tuaj, kliko këtu.

Rezultati tregon nivelin tuaj të përafërt, dhe cilat provime mund të jeni në gjendje të merrni. Shiko 'Kurse Ne Oferta', ose, nëse doni të merrni një provim, shikoni'Provimet'faqe.

Niveli juaj është vlerësuar në një shkallë nga A1, A2, B1, B2, C1, ose C2 (më e larta).

Rezultati i ofruar nga testet e shkurtra është vetëm një udhëzues i përafërt, kështu që ne provojmë nivelin tuaj me saktësi kur të mbërrini, para se t'ju mësojmë dhe vlerësojmë ndërsa përparoni.