Grupe të vogla

KURSI I PASUNISTE

Ju mund të filloni kursin tuaj të pasdites në çdo të martën pasi të keni marrë provimin e vendosjes. Kursi i pasdites është për orët 6 në javë të martën, të mërkurën dhe të enjten ndërmjet 14.00 dhe 16.00.

Kurset e pasdites fokusohen në aftësi të ndryshme gjuhësore:

 • Duke folur, dëgjuar dhe shqiptuar
 • Leximi dhe përdorimi i gjuhës angleze
 • Shkrim

Një javë tipike mund të përfshijë:

 • Si të gjeni informacione në tekste të ndryshme
 • Si të shkruani një email formal dhe informal
 • Aftësitë e provimit për PET, FCE, CAE dhe CPE
 • Gjuhë e dobishme për jetën e përditshme

Ekziston gjithashtu mundësi për diskutim në çifte dhe grupe.

Studentët pasdite do të jenë në gjendje të bashkohen me studentët e tjerë për aktivitete sociale disa pasdite dhe mbrëmje.

KURSE E FUNDIT

Ky kurs ofrohet herë pas here, në varësi të kërkesës. Kursi është i përshtatshëm vetëm për nivelet fillestare dhe mbulon fjalorin dhe gramatikën me theks në dëgjimin dhe të folurit. Orari është të martën, të mërkurën dhe të enjten nga 09.30-11.00.

Datat e ardhshme të kurseve: na kontaktoni për datat e fillimit.

 • Përgjithshëm Anglisht

  Kursi i Përgjithshëm i Gjuhës Angleze është 15 orë në javë çdo mëngjes duke filluar nga 09: 30 dhe duke përfunduar në 13: 00 me një... Lexo më shumë
 • Anglisht intensive

  Studentët të cilët dëshirojnë të shpenzojnë më shumë kohë për të mësuar gjuhën angleze mund të regjistrohen në kursin intensiv të gjuhës angleze (21 orë në javë).... Lexo më shumë
 • Kurset me korrespondencë

  KURSI I PASDISË Ju mund të filloni kursin tuaj të pasdites në çdo të martën pasi të keni marrë provimin e vendosjes. Pasdite... Lexo më shumë
 • Provimet

  Ne i përgatitim studentët për provime në një sërë nivelesh gjatë gjithë vitit. Këto provime janë vendosur nga Cambridge English... Lexo më shumë
 • 1