Foto në klasë

Studentët të cilët dëshirojnë të shpenzojnë më shumë kohë për të mësuar gjuhën angleze mund të regjistrohen në kursin intensiv të gjuhës angleze (21 orë në javë). Nxënësit në këtë kurs do të marrin pjesë në klasa të përgjithshme angleze në mëngjes dhe pastaj do të ndjekin mësimet pasdite të martën, të mërkurën dhe të enjten pasdite nga 14.00 në 16.00. Ju lutemi lexoni faqen e Përgjithshme të Anglishtes për informacion rreth orëve të mëngjesit.

Kurset e pasdites fokusohen në aftësi të ndryshme gjuhësore:

 • Duke folur, dëgjuar dhe shqiptuar
 • Leximi dhe përdorimi i gjuhës angleze
 • Duke shkruar.

Një javë tipike mund të përfshijë:

 • Si të gjeni informacione në tekste të ndryshme
 • Si të shkruani një email formal dhe informal
 • Aftësitë e provimit për PET, FCE, CAE dhe CPE
 • Gjuhë e dobishme për jetën e përditshme

Ekziston gjithashtu mundësi për diskutim në çifte dhe grupe.

Ne nuk rekomandojmë Angazhimin Intensive për studentët që janë të nivelit Pre-Intermediate ose më poshtë.

Studentët intensive të anglishtes do të jenë në gjendje të bashkohen me studentët e tjerë për aktivitete sociale disa pasdite dhe mbrëmje.

 • Përgjithshëm Anglisht

  Kursi i Përgjithshëm i Gjuhës Angleze është 15 orë në javë çdo mëngjes duke filluar nga 09: 30 dhe duke përfunduar në 13: 00 me një... Lexo më shumë
 • Anglisht intensive

  Studentët të cilët dëshirojnë të shpenzojnë më shumë kohë për të mësuar gjuhën angleze mund të regjistrohen në kursin intensiv të gjuhës angleze (21 orë në javë).... Lexo më shumë
 • Kurset me korrespondencë

  KURSI I PASDISË Ju mund të filloni kursin tuaj të pasdites në çdo të martën pasi të keni marrë provimin e vendosjes. Pasdite... Lexo më shumë
 • Provimet

  Mësuesit tuaj do t'ju këshillojnë në provimin më të mirë për ju. Ju gjithashtu mund të merrni testin në anglisht Cambridge. në... Lexo më shumë
 • 1