Nxënësit në klasë

Kursi i Përgjithshëm i Gjuhës Angleze është 15 orë në javë çdo mëngjes duke filluar nga 09: 30 dhe duke përfunduar në 13: 00 me një pushim kafe në 11: 00.

Ne përdorim libra të ndryshëm të kurseve * gjatë gjithë vitit nga niveli fillor deri në nivelin e avancuar. Ka shumë mundësi që ju të praktikoni të folurit tuaj dhe të dëgjuarit, si dhe shqiptimin tuaj, fjalorin, leximin, gramatikën dhe shkrimin. Çdo javë mësuesit tuaj do të vënë informacion në lidhje me klasat në njoftim.

Të hënave do të shqyrtojmë punën nga një javë më parë ose do të marrim një test mujor të përparimit. Ju gjithashtu mund të studioni një temë të veçantë të gjuhës, si foljet frazore ose shprehjet e përditshme.

Në fund të çdo jave ju keni mundësinë të vlerësoni mësimet dhe mund të kërkoni një takim mujor të përparimit me një nga mësuesit tuaj.

Ju gjithashtu mund të bëni praktikë provimi (për ata studentë që marrin provime të tilla si KET, PET, FCE, CAE, CPE ose IELTS).

Studentët me kohë të plotë që kanë studiuar për javë ose më shumë 2 do të marrin një certifikatë dhe një raport në fund të kursit të tyre.

* Nuk ka asnjë tarifë për librat e kurseve përveç nëse humbet ose dëmtohet.

 • Përgjithshëm Anglisht

  Kursi i Përgjithshëm i Gjuhës Angleze është 15 orë në javë çdo mëngjes duke filluar nga 09: 30 dhe duke përfunduar në 13: 00 me një... Lexo më shumë
 • Anglisht intensive

  Studentët të cilët dëshirojnë të shpenzojnë më shumë kohë për të mësuar gjuhën angleze mund të regjistrohen në kursin intensiv të gjuhës angleze (21 orë në javë).... Lexo më shumë
 • Kurset me korrespondencë

  KURSI I PASDISË Ju mund të filloni kursin tuaj të pasdites në çdo të martën pasi të keni marrë provimin e vendosjes. Pasdite... Lexo më shumë
 • Provimet

  Mësuesit tuaj do t'ju këshillojnë në provimin më të mirë për ju. Ju gjithashtu mund të merrni testin në anglisht Cambridge. në... Lexo më shumë
 • 1