Ne i përgatitim studentët për provime në një sërë nivelesh gjatë gjithë vitit. Këto provime janë përcaktuar nga Cambridge English Language Assessment. Kur jeni duke studiuar në shkollë, Zyrtari ynë i provimit do t'ju japë një provim praktik dhe Ndihmës Drejtori i Studimeve ose mësuesit tuaj do t'ju këshillojë në provimin më të mirë për të marrë. Ju do të keni akses në dokumentet e kaluara dhe materiale të tjera që do t'ju ndihmojnë të arrini standardin e kërkuar. Për më shumë informacion mbi provimet e Kembrixhit dhe datat për këtë vit, ju lutemi vizitoni www.cambridgeopencentre.org or Anglia Ruskin Qendra IELTS.

Nëse dëshironi të dini se cila nivel provimi ka më shumë gjasa që t'ju përshtatet, ju lutemi merrni Test Cambridge English. Kjo është vetëm një udhëzues dhe ne do t'ju japim këshilla të sakta para se të përgatiteni për provimin tuaj.

Nëse ju merrni këto provime ne rekomandojmë Kursi 21-orësh, që përfshin përgatitjen e provimit.

ket Testi kryesor në anglisht
(Niveli fillor)
Herë 4 në vit
PET Preliminary English Test
(Niveli i ndërmjetëm)
Herë 6 në vit
FCE Certifikata e Parë në Anglisht
(Niveli i ndërmjetëm i sipërm)
Herë 6 në vit
CAE Certifikata e gjuhës angleze
(Ndërmjetësi i sipërm / i avancuar)
Herë 6 në vit
CPE Certifikata e zotësisë në gjuhën angleze
(Advanced)
Herë 4 në vit
IELTS Sistemi Ndërkombëtar i Testimit të Gjuhës Angleze
(për hyrje në universitetet në Mbretërinë e Bashkuar, nivele të ndërmjetme në nivele të avancuara)
Shumica e të shtunave

Ju duhet të regjistroheni për provimet e Kembrixhit të paktën dy muaj para datës së provimit. Regjistrimi IELTS është 2 javë para provimit, në varësi të disponueshmërisë. Për më shumë informacion mbi IELTS, datat dhe disponibilitetin ju lutemi vizitoni Universiteti Anglia Ruskin IELTS informacion faqe.

Nëse keni hyrë për një provim përmes Shkollës, ne do t'ju japim një paketë provimi që ju jep informacion në lidhje me provimin. Para marrjes së provimit të vërtetë, studentët mund të zgjedhin të bëjnë një provim gjykues në Shkollë, me reagime.

Ju lutem vini re se tarifat për provimet nuk janë të përfshira në tarifat e kursit tuaj dhe shkojnë nga £ 80 në £ 160.

 • Përgjithshëm Anglisht

  Kursi i Përgjithshëm i Gjuhës Angleze është 15 orë në javë çdo mëngjes duke filluar nga 09: 30 dhe duke përfunduar në 13: 00 me një... Lexo më shumë
 • Anglisht intensive

  Studentët të cilët dëshirojnë të shpenzojnë më shumë kohë për të mësuar gjuhën angleze mund të regjistrohen në kursin intensiv të gjuhës angleze (21 orë në javë).... Lexo më shumë
 • Kurset me korrespondencë

  KURSI I PASDISË Ju mund të filloni kursin tuaj të pasdites në çdo të martën pasi të keni marrë provimin e vendosjes. Pasdite... Lexo më shumë
 • Provimet

  Ne i përgatitim studentët për provime në një sërë nivelesh gjatë gjithë vitit. Këto provime janë vendosur nga Cambridge English... Lexo më shumë
 • 1