Shkolla Qendrore e Gjuhës ofron kurse të Përgjithshme Angleze, Intensive English, Part-Time dhe Exam. Informacioni për secilën prej këtyre kurseve mund të gjendet duke përdorur menunë në të djathtë.

Ne mirëpresim studentët gjatë gjithë vitit dhe mbyllim vetëm gjatë periudhës së Krishtlindjes.

Kursin tuaj dhe Orarin tuaj

Kursi juaj mund të varet nga niveli juaj, kështu që ne ju japim një vlerësim vendosjeje kur të mbërrini. Ju gjithashtu mund të merrni Test Cambridge English, i cili do t'ju tregojë se cili provim mund të jeni në gjendje të përgatiteni. Kjo është vetëm një udhëzues, kështu që ne do t'ju këshillojmë ndërsa ju merrni një kurs.

Kurset tona me orar të plotë quhen Përgjithshëm Anglisht (15 orë mësimi në javë) ose Anglisht intensive (21 orë mësimi në javë). Mësimet janë çdo mëngjes nga e hëna deri të premten, 09: 30 deri në 13: 00 me një pushim kafe në 11: 00. Nëse zgjidhni Anglisht Intensive, gjithashtu do të keni të shtunën në mes të 14: 00-16: 00.

Ne gjithashtu ofrojmë një kurs të ndryshëm me kohë të pjesshme: në çdo kohë të vitit mund të studioni në tonë Kursi pasdite, e cila është pjesa pasditore e Anglishtes Intensive, si më sipër. Në kohë të caktuara të vitit, ne ofrojmë me kohë të pjesshme Fillestar Kursi i mëngjesit të martën, të mërkurën dhe të enjten nga 09: 30 në 11.00.

Ka aktivitete shoqërore pasdite ose mbrëmje për cilindo nga studentët tanë, duke ofruar praktikë shtesë në gjuhën angleze të folur.

Gjatësia e kursit

Ju mund të filloni në çdo të hënë (me përjashtim të festave publike) për një minimum prej një jave. Shumica e studentëve studiojnë 4-12 javë. Disa studentë studiojnë deri në një vit. Ne mund t'ju këshillojmë për gjatësinë e kursit të nevojshëm për të arritur qëllime të veçanta.

Klasa juaj

Madhësia maksimale e klasës është 10, por zakonisht ekzistojnë mes nxënësve 5 dhe 7 në klasë. Kur të mbërrini në shkollë ju do të bëni një test vendosjeje për të vlerësuar nivelin tuaj. Ju pastaj do të vendoseni në një klasë sipas nivelit tuaj të gramatikës, aftësisë së të folurit dhe qëllimeve personale. Duke përdorur libra të ndryshëm të kurseve ju do të studioni anglisht përmes një sërë fushash të temave me theks në komunikimin e folur. Kjo përfshin punë palë, diskutime dhe luajtje rolesh. Ju gjithashtu do të keni mundësinë të zgjeroni fjalorin tuaj dhe të konsolidoni njohuritë tuaja të gramatikës.

 • Përgjithshëm Anglisht

  Kursi i Përgjithshëm i Gjuhës Angleze është 15 orë në javë çdo mëngjes duke filluar nga 09: 30 dhe duke përfunduar në 13: 00 me një... Lexo më shumë
 • Anglisht intensive

  Studentët të cilët dëshirojnë të shpenzojnë më shumë kohë për të mësuar gjuhën angleze mund të regjistrohen në kursin intensiv të gjuhës angleze (21 orë në javë).... Lexo më shumë
 • Kurset me korrespondencë

  KURSI I PASDISË Ju mund të filloni kursin tuaj të pasdites në çdo të martën pasi të keni marrë provimin e vendosjes. Pasdite... Lexo më shumë
 • Provimet

  Mësuesit tuaj do t'ju këshillojnë në provimin më të mirë për ju. Ju gjithashtu mund të merrni testin në anglisht Cambridge. në... Lexo më shumë
 • 1