Mirë se vini në faqen tonë të pagesave online.

Ekzistojnë mundësi të ndryshme për pagimin e tarifave ose akomodimit, për udhëtime ose materiale. Ju lutem shihni detajet më poshtë.

Ju mund të dëshironi të kontrolloni transferimin dhe kursin e këmbimit dhe tarifat për pagesat ndërkombëtare, të cilat mund të varen nga banka juaj.

Ne vetëm mësojmë ADULTS (18 +). Ju lutemi të paguani vetëm nëse do të kaloni 18 në fillim të kursit tuaj.

Ne pranojmë pagesën e tarifave të kurseve në Sterling Sterling (GBP). Ju mund të paguani nga:

Transferte bankare

Për: Lloyds Bank Plc,
Dega e Gonville Place
95 / 97 Regent Street
Cambridge CB2 1BQ
Emri i llogarisë: Qendra e Gjuhës Qendrore, Kembrixh
Numri i llogarisë: 02110649
Kodi i Renditjes: 30-13-55
Ju gjithashtu mund të kenë nevojë për këto shifra:
SWIFT / BIC: LOYDGB21035
IBAN: GB24LOYD 3013 5502 1106 49
Ju lutemi na dërgoni një kopje të dokumentit të transferit bankar. Studentët duhet të paguajnë të gjitha pagesat bankare.

Çek

Kontrollet duhet të nxirren nga një bankë në Mbretërinë e Bashkuar. Luteni të bëni pagesa në Shkollën Qendrore të Gjuhës, me shumën në GBP.

Kartë krediti / debiti

Ju duhet të na telefononi në 01223 502004 me detajet e kartës tuaj, ose të paguani me kartë në Zyrën e Shkollës.

Para

Nëse jeni në Kembrixh kur ju regjistroheni - ju lutemi mos dërgoni para me postë.

PayPal

Ne pranojmë pagesa nëpërmjet PayPal-it, por nuk keni nevojë për një llogari PayPal - është në përputhje me shumicën e kartave të tjera.

Rimbursimet do të reduktohen nga tarifat PayPal (rreth 3-4%).

Ju mund të paguani depozitën, tarifat ose akomodimin tuaj këtu. Ne gjithashtu pranojmë donacione për ne si një bamirësi, pagesë për udhëtime, aktivitete apo libra. Ju lutemi specifikoni detajet e pagesës suaj.

Emri yt ju lutem.
Mesazhi juaj ju lutem.

Kjo do t'ju çojë në faqen e internetit të sigurt të PayPal-it ku mund të futni shumën me të cilën do të na dërgoni.

Falemnderit.