** faqe në ndërtim - ju lutemi të mbani me ne. Faleminderit**

Mirë se erdhët në Familje!

Ne jemi të hapur për të gjithë - çdo kombësi, të rinj dhe të moshuar, profesionistë dhe jo-profesionalë, akademikë dhe profesionistë, të punësuar dhe të papunë, studentë dhe mësues, fetarë dhe jo-fetarë - kushdo!

Shumë vijnë tek ne për të zhvilluar anglishten e tyre për biznes, por po aq sa vijnë tek ne për të mësuar për kënaqësi. Disa rrjet dhe bëjnë kontakte biznesi këtu, por të gjithë bëhen miq, si me njëri-tjetrin ashtu edhe me ne - studentët tanë bëhen familja jonë dhe mbajmë në kontakt me vite!