Kolegji i Mbretit në pranverë

Cambridge është 80 kilometra në veri të Londrës. Shumica e studentëve marrin shërbimin e trajnerit nga aeroportet kryesore të Londrës: Heathrow, Gatwick, Stansted dhe Luton. Stansted dhe Luton janë aeroportet më të afërt. Udhëtimi nga Londra me tren merr rreth 1 orë.

Kembrixh është i njohur në të gjithë botën për bukurinë, historinë dhe përsosmërinë akademike. Universiteti ka qenë një qendër e të mësuarit për vitet 800, duke e bërë qytetin një vend ideal për të mësuar gjuhën angleze. Kjo trashëgimi kulturore nga e kaluara ka vazhduar në botën moderne dhe Kembrixh tashmë është i njohur për zhvillimin e industrisë së teknologjisë së lartë.

Ju mund të vizitoni kolegjet e bukura të Universitetit të Kembrixhit dhe të takoheni me studentët e universitetit gjatë kohës së orarit në një nga klubet speciale për studentët ndërkombëtarë.

Brenda distancës lehtë të udhëtimit të Kembrixhit me autobus ose tren janë qytetet e bukura të Katedraleve të Ely, Bury St Edmunds dhe Norwich. Shtëpitë e tilla si Abbey Anglesey, Wimpole Hall dhe Audley End janë gjithashtu shumë afër dhe një vizitë në vende të tilla me arkitekturën dhe bazat e tyre të mrekullueshme do t'ju ndihmojë të fitoni më shumë njohuri për historinë dhe kulturën britanike.

Londra është vetëm rreth një orë larg me tren dhe vizitat ndonjë gjëje dhe ekskursionet janë rregulluar rregullisht. Ne gjithashtu mund të organizojmë ekskursione në qytete të tjera interesante si Oxford, Stratford upon Avon, Bath, Liverpul, York dhe madje edhe udhëtime të fundjavës në Skoci, Irlandë apo Paris.

Vizita në Kolegjet e Kembrixhit
Vizita në Kolegjet e Kembrixhit
  • 1