Dreka ndërkombëtare

Angazhimi i Shkollës Qendrore të Gjuhës Angleze është që t'ju ndihmojë të përfitoni plotësisht nga koha juaj në Kembrixh, duke shijuar kohën tuaj të lirë me studentë dhe stafin tjetër të shkollës.

Në shumicën e pasdites dhe një mbrëmje në javë ne organizojmë aktivitete, në shoqëri të një mësuesi. Planifikojmë rregullisht:

 • vizita muze
 • Teas pasdite
 • Shikimi i një filmi në shkollë
 • Luaj lojra
 • Pinguin në lumin Cam
 • Diskutim biblik
 • Gatim ndërkombëtar
 • Udhëtoni për në qytetin katedral të Ely
 • Shkojme ne kinema
 • Cycling

Shumë nga këto aktivitete janë falas, por për disa ka një pagesë të vogël.

Për më shumë informacion rreth programit tonë shoqëror, klikoni: Çmimet e aktiviteteve fakultative.

Në fundjavë ne ofrojmë ekskursione, nëpërmjet një operatori turistik të specializuar. Turne tipike përfshijnë Londrën, Oxford & Windsor, Stratford, Bath, York, Brighton, Canterbury, Nottingham, Salisbury dhe Stonehenge. Ka edhe turne për fundjavë të gjatë në Skocinë, Liqenin e Qarkut, Bruksel, Amsterdam ose Paris! Ne gjithashtu mund të organizojmë që të shihni një shfaqje muzikore në Londër, të tilla si The Phantom of the Opera, The Lion King ose Les Misérables. Çmimet nga GBP 22-49. Ju lutemi të kontaktoni shkollën për çmimet e ekskursionit të fundjavës.

 • 1