Shkolla është brenda kësaj ndërtese

Shkolla ndodhet në një ndërtesë moderne pranë një kishe të bukur guri.

Klasat tona janë të vendosura në katet e para dhe të dytë të 'The Yard Center Stone'. Klasat janë të pajisura me banda të ndërthurura interaktive dhe ka një bibliotekë të vogël në shkollë ku studentët mund të huazojnë libra. Ne kemi kompjutera dhe një printer për përdoruesit, si dhe WiFi falas.

Në dhomën tonë të përbashkët në katin e parë, studentët dhe stafi kënaqen duke biseduar së bashku gjatë pushimit të kafes në mëngjes dhe në mesditë. Nxënësit mund të blejnë pije dhe biskota, dhe ka një frigorifer dhe mikrovalë për studentët për t'u përdorur. Informata rreth ekskursioneve dhe aktiviteteve në dhe rreth Kembrixhit është në shfaqje.

Në katin e parë ka një kafene ku nxënësit mund të hanë drekë. Gjithashtu në katin e poshtëm është zyra e shkollës dhe dhoma shtesë të përdorura nga shkolla gjatë periudhave të zëna.

Akredituar nga Këshilli Britanik

'Këshilli Britanik inspektoi dhe akreditoi Qendrën Qendrore të Gjuhës Kembrixh në prill 2017. Skema e Akreditimit vlerëson standardet e menaxhimit, burimeve dhe lokaleve, organizatave të mësimdhënies, mirëqenies dhe akreditimeve, të cilat përmbushin standardin e përgjithshëm në secilën zonë të inspektuar (shih www.britishcouncil.org/education/accreditation për detaje).

Kjo shkollë e gjuhës private ofron kurse në anglisht të përgjithshme për të rriturit (18 +).

Pikat e forta janë shënuar në fushat e sigurimit të cilësisë, menaxhimit akademik, kujdesit të studentëve dhe mundësive të kohës së lirë.

Raporti i inspektimit deklaroi se organizata i plotësonte standardet e Skemës. '

Kush e drejton shkollën?

Shkolla Qendrore e Gjuhës Cambridge është një bamirësi e regjistruar, me një bord të Administratorëve të Besuar që veprojnë në një cilësi këshilluese. Drejtori i shkollës është përgjegjës për drejtimin e përditshëm të shkollës. Numri ynë i regjistrimit të bamirësisë është 1056074.

  • 1