Covid-19 Pandemic: pas urdhrave të qeverisë në Mbretërinë e Bashkuar, të gjitha shkollat ​​në MB duhej të mbyllnin më 20 Mars 2020, për një periudhë të pacaktuar. Ne ishim shumë të trishtuar për të mbyllur shkollën tonë të mrekullueshme dhe shpresojmë të rihapemi sa më shpejt që të na lejohet. Në vend të kësaj, ne ofrojmë kurse online me të njëjtët mësues, edhe pse orë dhe tarifa të ndryshme nga kurset tona normale. Ju lutemi na dërgoni me email për më shumë informacion.

Ju lutemi vini re se derisa të mund të rihapim shkollën tonë, kurset, akomodimi, aktivitetet dhe shërbimet e përmendura në këtë faqe interneti nuk janë të disponueshme.

Shkolla Qendrore e Gjuhës, Kembrixh, është e akredituar nga Këshilli Britanik dhe është një shkollë e vogël, miqësore, në qendër të qytetit në gjuhën angleze.

Qëllimi ynë është të ju japim një mirëseardhje të ngrohtë dhe një mundësi të shkëlqyer për të mësuar gjuhën angleze në një atmosferë miqësore dhe miqësore. Kurset tona, nga fillimi në nivelin e avancuar, zhvillohen gjatë gjithë vitit. Ne gjithashtu ofrojmë përgatitjen e provimit. Ne vetëm mësojmë të rriturit (nga një moshë minimale e 18).

Shkolla është vetëm shëtitje 3 minuta nga stacioni i autobusit qendror dhe afër shumë restorante, dyqane dhe kolegjet e Universitetit të Kembrixhit. Studentët nga më shumë se vende të ndryshme të 90 kanë studiuar me ne dhe zakonisht ka një kombinim të mirë të kombësive dhe profesioneve në shkollë.

Shkolla u themelua në 1996 nga një grup i krishterë në Kembrixh.

Pse nxënësit zgjedhin shkollën tonë:

SIZE KLASSE: Klasat janë të vogla (mesatarisht për studentët 6) me një maksimum prej 10 për klasë

KOMPETENCA: Të gjithë mësimdhënësit janë amtare dhe CELTA ose DELTA kualifikohen

KOSTOT: Ne synojmë t'i mbajmë çmimet tona të përballueshme

CARE: Ne kemi një reputacion për kujdes të shkëlqyer brenda dhe jashtë klasës. Shumë studentë thonë se shkolla është si një familje

QENDRORE: Ne jemi pranë dyqaneve të qytetit, restoranteve, muzeve, kolegjeve të Universitetit të Kembrixhit dhe stacionit të autobusëve

  • Jia, Kinë

    Jia, një student nga Kina Mësuesit e shkollës sonë janë miqësorë dhe të bukur. Mund të mësojmë shumë prej tyre. Shokët tanë të klasës janë të sjellshëm.
  • Edgar, Kolumbi

    Edgar, një student nga Kolumbia ... një përvojë e mrekullueshme, ... e jashtëzakonshme ... Kam mësuar shumë ... për kulturën britanike. Mësuesit dhe shokët e klasës ishin të mahnitshëm.
  • 1