RE-OPENING 12 APRIL 2021 FOR CLASSES IN CAMBRIDGE!

Continuing online lessons until 26 March 2021 - please contact us for more information. 

Централното училиште за јазици, Кембриџ, е акредитирано од Британскиот совет и е мало, пријателско училиште во англиски јазик во центарот на градот. Блиску сме до градските продавници, ресторани, музеи, колеџи на Универзитетот во Кембриџ и автобуска станица.

Нашата цел е да ви овозможиме пријатно добредојде и одлична можност да научите англиски јазик во грижлива, пријателска атмосфера. Нашите курсеви, од основно до напредно ниво, траат во текот на целата година. Ние исто така нудиме подготовка на испит. Ние само учиме за возрасни (од минимална возраст од 18 години). 

Ученици од повеќе од 90 различни земји учеле со нас и во училиштето обично има добра мешавина од националности и професии. Сите наставници се мајчин јазик и квалификувани за ЦЕЛТА или ДЕЛТА.

Школата е основана во 1996 година од група христијани во Кембриџ. Имаме репутација за одлична грижа во и надвор од училницата. Многу ученици велат дека училиштето е како семејство.

Ние управуваме со училиштето според упатствата на Владата на Велика Британија и на Англиски јазик, преземајќи ги сите неопходни мерки на претпазливост за да се избегне ширењето на Ковид-19.  

НОВА ГОЛЕМИНА НА ЧАСОТ: Classes have a maximum of 6 students in order to maintain social distancing during the Covid pandemic. 

НАМАЛУВАНИ НАЧИНИ: Any bookings received by 31 May 2021 will qualify for a 20% попуст надвор од сите школарини. 

 • Мари Клер, Италија

  Мари Клер од Италија Ќе одам дома со мојот багаж полн со подароци, но особено полн со ова неверојатно искуство
 • Iaија, Кина

  Iaиа, студентка од Кина Наставниците на нашето училиште се пријателски и убави. Можеме да научиме многу од нив. Нашите соученици се kindубезни. 
 • Едгар, Колумбија

  Едгар, студент од Колумбија ... прекрасно искуство, ... извонредно ... научив многу ... за британската култура. Наставниците и соучениците беа неверојатни.
 • Irene, Germany

  Your classes gave me the best foundation in English that I could have imagined. Until today I profit from what you taught me every day.
 • Chiara, Italy, 2021 online

  I feel very comfortable with all the teachers on the course (they are really excellent!) and I am very satisfied with the method used: in just a few weeks, I feel I have made significant progress! 
 • 1
 • 2