Добредојдовте на нашата страница за плаќање преку интернет.

Постојат различни опции за плаќање такси или сместување, за патувања или материјали. Ве молиме погледнете ги деталите подолу.

Можеби ќе сакате да ги проверите трансферите и девизните курсеви и давачките за меѓународни плаќања, кои може да зависат од вашата банка.

Ние само ги учиме возрасните (18 +). Плаќајте само ако сте на 18 на почетокот на вашиот курс.

Ние прифаќаме плаќање на курсеви во Велика Британија фунти фунти (GBP). Можете да платите од:

Банкарски трансфер

За: Lloyds Bank Plc,
Гонвил Место филијала
95 / 97 Regent Street
Кембриџ CB2 1BQ
Име на сметка: Централна јазична школа, Кембриџ
Број на сметка: 02110649
Код за разгледување: 30-13-55
Можеби ќе ви требаат и овие броеви:
SWIFT / BIC: LOYDGB21035
IBAN: GB24LOYD 3013 5502 1106 49
Испратете ни копија од документот за банкарски трансфер. Студентите мора да ги платат сите банкарски трошоци.

Чек

Чековите мора да бидат извлечени од банка на Обединетото Кралство. Ве молиме да се плати на Централниот јазик, со износ во GBP.

Кредитна / дебитна картичка

Мора да ни телефонирате на 01223 502004 со деталите за вашата картичка или да плаќате со картичка во училишната канцеларија.

Пари

Ако сте во Кембриџ кога ќе се запишете - ве молиме не испраќајте пари по пошта.

PayPal

Ние прифаќаме плаќања преку PayPal, но не ви треба PayPal сметка - компатибилна е со повеќето други картички.

Надоместоците ќе бидат намалени со надоместоци на PayPal (за 3-4%).

Можете да го платите вашиот депозит, такси или сместување тука. Ние, исто така, прифаќаме донации за нас како добротворни цели, плаќање за патувања, активности или книги. Ве молиме наведете ги деталите за вашето плаќање.

Твоето име молам.
Вашата порака молам.

Ова ќе ве однесе до безбедна PayPal веб-страница каде што можете да внесете износот што ќе го испратите.

Ви благодариме.