1. Заврши Онлајн формулар за запишување и вашата апликација ќе биде испратена во училиште ИЛИ преземете и пополнете го формуларот и испратете ни кај нас преку електронска пошта, објавувајте го или лично го доставувате до училишната канцеларија.
 2. Плаќајте го депозитот (курсеви и трошоци за сместување за 1 неделно плус надомест за сместување на сместување) и ќе го резервираме вашиот курс и ќе организираме сместување.

Ние ќе го потврдиме вашиот курс и сместување кога ќе го добиеме вашиот депозит и ќе ви испратиме писмо за прифаќање. Студентите кои не се членки на ЕУ ќе треба овој сертификат за да добијат студентска виза во Обединетото Кралство. Дополнителни информации може да се најдат на Страница за информации за виза.

Поништување

Сите откажувања мора да бидат во писмена форма.

 1. Ако откажете две недели или повеќе пред почетокот на курсот, ние ќе ги вратиме сите давачки, освен депозитите.
 2. Ако откажете помалку од две недели пред почетокот на курсот, ние ќе го вратиме 50% од сите давачки.
 3. Ако вашата апликација за студентска виза за Велика Британија е неуспешна, ние ќе ги вратиме сите надоместоци освен курсот и депозитите за сместување, по приемот на официјалното известување за одбивање на визата.
 4. Ние не враќаме пари ако откажете по почетокот на курсот.

плаќање

Ние прифаќаме плаќање на курсеви во Велика Британија фунти фунти (GBP). Можете да платите од:

 • Банкарски трансфер
  За: Lloyds Bank Plc,
  Гонвил Место филијала
  95 / 97 Regent Street
  Кембриџ CB2 1BQ
  Име на сметка: Централна јазична школа, Кембриџ
  Број на сметка: 02110649
  Код за разгледување: 30-13-55
  Можеби ќе ви требаат и овие броеви:
  SWIFT / BIC: LOYDGB21035
  IBAN: GB24LOYD 3013 5502 1106 49
  Испратете ни копија од документот за банкарски трансфер. Студентите мора да ги платат сите банкарски трошоци.
 • Проверка - проверките мора да се извлечат од банка на Велика Британија.
 • Paypal на оваа веб-страница - одете на страницата "Плати такси или депозит".
 • Кредитна / дебитна картичка - мора да ни телефонирате со вашата картичка или да платиме со картичка во училишната канцеларија.
 • Кеш - ако сте во Кембриџ кога ќе се запишете - ве молиме да не испраќате готовина по пошта.