Образец за запишување

Ако сакате да се запишете на училиште, молам:
  1. Пополнете го формуларот подолу и вашата апликација ќе биде испратена до училиштето.
  2. Плаќаат депозит (1 недела на курсот и сместување надоместоци плус сместување резервација за плаќање, ако е применливо) и ние ќе го резервира вашиот курс и организира сместување.

Ние ќе го потврдиме вашиот курс и сместување кога ќе го добиеме вашиот депозит и ќе ви испратиме писмо за прифаќање. Студентите кои не се членки на ЕУ ќе треба ова за да добијат виза за влез во Обединетото Кралство.

Полињата означени со (*) се задолжителни.

Лични податоци
Име:*
Ве молиме кажете ни го вашето име!

Презиме:*
Ве молиме кажете ни го вашето презиме или презиме!

Адреса 1:*
Ова поле е задолжително.

Адреса 2:
Невалиден влез

Место / Град:*
Ова поле е задолжително

Држава / Каунти / провинција:
Невалиден влез

ZIP / Поштенски код:*
Ова поле е задолжително.

земја:*
Ова поле е задолжително.

Контакт информации

Ве молиме внесете ја вашата целосна адреса за е-пошта, на пример, name@example.com. Вашиот телефонски број и адресата за е-пошта нема да се делат со трети лица. Вашите информации се заштитени со нашата Политика за приватност.

И-мејл адреса:*
Ова поле е задолжително.

Потврди ја твојата Е-маил адреса:*
Ова поле е задолжително. Ве молиме проверете дали се совпаѓа со полето погоре.

телефон:
Невалиден влез

Мобилен:
Невалиден влез

Факс:
Невалиден влез

Име на итен контакт:*
Ова поле е задолжително.

Ве молиме наведете го името на некој што може да го контактираме во итен случај. Ова може да биде член на семејството или пријател.

Контакт телефон за итни случаи:*
Ова поле е задолжително.

Ве молиме наведете го телефонскиот број на итен контакт.

За тебе
Пол:*

Невалиден влез

Датум на раѓање:*
/ / Невалиден влез

Националност:*
Невалиден влез

Пасош:
Невалиден влез

Прв јазик:*
Невалиден влез

Професија / професија:
Невалиден влез

Како дознавте за училиштето?
Невалиден влез

Вашиот курс

Овде треба да ни кажете за типот на курсот што сакате да го направите, колку и кога и кога.

Ве молиме изберете го типот на курсот:*
Невалиден влез

Ве молиме изберете кој курс сакате да се приклучите.

Датум на започнување на курсот:
Невалиден влез

Ве молиме изберете кој датум би сакале да го започнете вашиот курс. Учениците обично се приклучуваат на училиштето во понеделник.

Крај на крајот на курсот:
Невалиден влез

Ве молиме изберете кој датум би сакале да го завршите вашиот курс. Студентите обично ги завршуваат студиите во петок.

Колку недели би сакале да студирате?*
Невалиден влез

Колку години сте учеле англиски:
Невалиден влез

Кои англиски испити сте поминале?
Невалиден влез

Кои се вашите цели на курсот?
Невалиден влез

На пример: Испити што би сакале да ги преземете (ПЕТ, FEC, CAE, CPE, IELTS?) Или за Општа комуникација.

Вашето сместување

Ние нудиме сместување сместување или може да се организира свој за вашиот престој во Велика Британија.

За повеќе информации за нашите домаќини и видовите на сместување, ве молиме посетете ги страниците за сместување.

Може да пристигнете на вашиот дом во сабота или недела пред да започнете со курсот.

Ве молиме изберете го вашето сместување*
Невалиден влез

Забелешка: Приватни / YMCA (претходно студентски студент) е само угостителско сместување и достапно само за курсеви во јули-август.

Ако го организирате вашето сместување, ве молиме да ни ја дадете адресата:
Невалиден влез

Датум на пристигнување при сместување:
Невалиден влез

Наведете го планираниот датум на пристигнување при вашето сместување - обично во недела.

Датум на заминување од сместување:
Невалиден влез

Ве молиме наведете го планираниот датум на заминување од вашето сместување - обично во сабота.

Дали сте пушач?*

Невалиден влез

Ве молиме запомнете: Ниту еден од нашите домаќини не дозволи пушачите да пушат во куќата.

Ве молиме да ни кажете за какви било алергии или какви било други специјални здравствени или диететски потреби:
Невалиден влез

Надоместоци и плаќање

Во моментот на примена можете или да платите депозит или целосна такса.

Минималниот неповратен депозит на курсот е надомест за 1 неделно + сместување за 1 во неделата + такса за сместување на сместување од GBP 50.

Ако одберете да ги платите сите ваши надоместоци, пресметајте на следниов начин: x такси за недела (помалку попуст) + сместување x неделно + GBP 50 сместување за резервации за сместување

Може да платите со кредитна картичка, банкарски танкер, чек или пари.

Ве молиме погледнете го нашиот "Како да се запишете'страница за нашите банкарски информации и за тоа како да плаќаат со кредитна картичка.

Дали сега плаќате депозит или целосна такса?*

Невалиден влез

Ве молиме внесете колку плаќате сега:
Невалиден влез

Начин на плаќање:

Невалиден влез

Поднесете ја вашата апликација

Потврдувам дека сакам да студирам во Централниот јазик, Кембриџ за дадените датуми. Ги прочитав и ги прифаќам сите услови од оваа форма и во брошурата / веб-страницата. Јас сум во добра здравствена состојба и немам физичка ментална или нервна попреченост, освен како што е наведено во посебно писмо или е-пошта.

Ве молиме означете за да потврдите дека се согласувате со горенаведената изјава*
Невалиден влез

Заштита на податоци

Потврдувам дека ја прочитав Политиката за приватност на CLS.

Ве молиме означете за да потврдите дека сте ја прочитале Политиката за приватност на CLS*
Невалиден влез

Внесете го она што го гледате ...*
Внесете го она што го гледате ...
Невалиден влез

Џумла! Debug конзолата

сесија

Информација на Профил

Употребата на меморијата

База на податоци пребарувања