Ученици во класот

Курсот за општ англиски јазик е 15 часови неделно секое утро почнувајќи од 09: 30 и завршувајќи во 13: 00 со кафе пауза во 11: 00.

Ние користиме различни учебници * во текот на целата година од основно до напредно ниво. Има многу можности за да вежбате да зборувате и да слушате, како и вашиот изговор, вокабулар, читање, граматика и пишување. Секоја недела вашите наставници ќе стават информации за часовите на рекламната табла.

Во понеделник ќе ја разгледувате работата од претходната недела или ќе направите месечен тест за напредок. Можете исто така да студирате специјална тема на тема како фразални глаголи или секојдневни изрази.

На крајот на секоја недела имате можност да ги оцените лекциите и можете да побарате месечен напредок со еден од вашите наставници.

Можете исто така да правите испит пракса (за оние ученици кои земале испити како КЕТ, ПЕТ, FCE, CAE, CPE или IELTS).

Полно работно време студентите кои студирале за 2 недели или подолго ќе добијат сертификат и извештај на крајот на нивниот курс.

* Нема такса за учебници, освен ако не се изгубени или оштетени.

  • 1