За да стапите во контакт со училиштето, можете да ја пополните формуларот за електронска пошта подолу, да телефонирате или да ја посетите училишната канцеларија во текот на нормалното работно време или да испратите факс. Сите детали се наведени на оваа страница.

Вашето име*
Ве молиме кажете ни го вашето име.

Вашата е-маил*
Ве молиме кажете ни вашата email адреса.

предмет*
Ве молиме напишете тема за вашата порака.

порака*
Ве молиме кажете ни ја Вашата порака.

Ве молиме да ни кажете како сте слушнале за нашето училиште? (Не е потребно)
Ве молиме кажете ни ја Вашата порака.

Заштита на податоци

Потврдувам дека ја прочитав Политиката за приватност на CLS.

Ве молиме означете за да потврдите дека сте ја прочитале Политиката за приватност на CLS*
Невалиден влез

Внесете го она што го гледате ...*
Внесете го она што го гледате ...
Невалиден влез

Контактирајте со нас или посетете го училиштето

Телефон: + 44 (0) 1223 502004

Како да не најдете

Школата е лоцирана на:

Централно јазично училиште
Центарот за камен двор
41B Св. Ендрјус Стрит
Кембриџ
CB2 3AR
Обединето Кралство

Погледнете каде сме со "Карти на Google"

Џумла! Debug конзолата

сесија

Информација на Профил

Употребата на меморијата

База на податоци пребарувања