Jei gyvenate ne Europoje, turite gauti leidimą atvykti, vizą. Turėtumėte kreiptis dėl trumpalaikės studentų vizos. Prašome patikrinti tai www.gov.uk/apply-uk-visa kur galite rasti, kaip gauti vizą. Mes ištyrėme šią svetainę ir, nors mes neturime teisės teikti teisines konsultacijas, mes suprantame, kad jei norite kreiptis dėl vizos, turite turėti teisingus dokumentus, įskaitant:

  • Jūsų pasas
  • Jūsų patvirtinimo raštas, patvirtinantis, kad esate priėmęs kursą ir sumokėjote mokesčius. Laiške taip pat bus pateikta informacija apie kursą.
  • Įrodymai, parodantys, kad turite pakankamai pinigų, kad galėtumėte sumokėti už buvimą JK. Jums reikės parodyti banko išrašus į ambasadą.

Jei jums nepavyksta gauti vizos, susisiekite su mumis. Mes galime padėti. Jei mes negalime padėti, turite atsiųsti mums vizos atsisakymo formos kopiją ir mes pasirūpinsime grąžinti sumokėtus mokesčius. Mes grąžinsime visus mokesčius, išskyrus savaitės kursus ir apgyvendinimo mokesčius, kad padengtume administracines išlaidas.