ប្រសិនបើអ្នករស់នៅក្រៅទ្វីបអឺរ៉ុបអ្នកត្រូវទទួលបានលិខិតឆ្លងដែនចូល។ អ្នកគួរតែដាក់ពាក្យសុំទិដ្ឋាការនិស្សិតរយៈពេលខ្លី។ សូមពិនិត្យមើលនៅលើនេះ www.gov.uk/apply-uk-visa ដែលអ្នកអាចស្វែងរកវិធីដើម្បីទទួលបានទិដ្ឋាការ។ យើងបានស្រាវជ្រាវគេហទំព័រនេះហើយទោះបីជាយើងមិនមានលក្ខណៈគ្រប់គ្រាន់ដើម្បីផ្តល់ដំបូន្មានផ្នែកច្បាប់ក៏ដោយយើងយល់ថាប្រសិនបើអ្នកចង់ដាក់ពាក្យសុំទិដ្ឋាការអ្នកត្រូវតែមានឯកសារត្រឹមត្រូវរួមទាំង:

  • លិខិតឆ្លងដែនរបស់អ្នក
  • លិខិតនៃការទទួលយករបស់អ្នកដែលបញ្ជាក់ថាអ្នកត្រូវបានទទួលយកសម្រាប់វគ្គសិក្សាហើយបានបង់ថ្លៃឈ្នួលរបស់អ្នក។ លិខិតនេះក៏នឹងផ្តល់ព័ត៌មានអំពីវគ្គនេះផងដែរ។
  • ភស្តុតាងដើម្បីបង្ហាញថាអ្នកមានលុយគ្រប់គ្រាន់ដើម្បីចំណាយសម្រាប់ការស្នាក់នៅរបស់អ្នកនៅចក្រភពអង់គ្លេស។ អ្នកនឹងត្រូវបង្ហាញរបាយការណ៍ធនាគាររបស់អ្នកទៅកាន់ស្ថានទូត។

ប្រសិនបើអ្នកមិនទទួលបានជោគជ័យក្នុងការទទួលបានទិដ្ឋាការសូមទាក់ទងមកយើង។ យើងអាចជួយបាន។ ប្រសិនបើយើងមិនអាចជួយបានអ្នកត្រូវតែផ្ញើមកយើងនូវច្បាប់ស្តីពីការបដិសេធទិដ្ឋាការមួយច្បាប់ហើយយើងនឹងរៀបចំឱ្យមានការបង់ថ្លៃសំណងវិញ។ យើងនឹងបង្វិលថ្លៃសេវាទាំងអស់ក្រៅពីវគ្គសិក្សាមួយសប្តាហ៍និងតម្លៃស្នាក់នៅដើម្បីគ្របដណ្តប់លើការចំណាយរដ្ឋបាល។