თუ თქვენ ცხოვრობთ გარეთ ევროპის თქვენ უნდა მიიღოთ შემოსვლის კლირენსი, ვიზა. თქვენ უნდა მიმართოთ მოკლევადიანი სტუდენტური ვიზა. გთხოვთ, შეამოწმოთ ეს www.gov.uk/apply-uk-visa სადაც შეგიძლიათ იპოვოთ ვიზა. ჩვენ შევისწავლეთ ეს საიტი და მიუხედავად იმისა, რომ ჩვენ არ ვართ კვალიფიციური იურიდიული კონსულტაცია, ჩვენ გვესმის, რომ თუ გსურთ გამოიყენოთ ვიზა, თქვენ უნდა ჰქონდეს სწორი დოკუმენტები, მათ შორის:

  • თქვენი პასპორტი
  • თქვენი წერილი მიღება, რომელიც ადასტურებს, რომ თქვენ მიიღებთ კურსს და გადაიხდით საფასურს. წერილი ასევე აწვდის ინფორმაციას კურსის შესახებ.
  • მტკიცებულება გაჩვენოთ საკმარისი თანხა იმისათვის, რომ გადაიხადოთ დიდ ბრიტანეთში ყოფნა. თქვენ უნდა აჩვენოთ თქვენი საბანკო განცხადებები საელჩოში.

თუ არ ხართ წარმატებული სავიზო მოსაპოვებლად გთხოვთ დაგვიკავშირდეთ. ჩვენ შეგვიძლია დაგეხმაროთ. თუ ჩვენ არ შეგვიძლია დავეხმაროთ, თქვენ უნდა გამოგვიგზავნოთ ვიზა უარის ფორმის ასლი და გადახდილი თანხის გადახდა. ერთი კვირის ვადისა და განსახლების საფასურის გადახდაზე ყველა საფასურის გადახდა დავუბრუნდებით ადმინისტრაციულ ხარჯებს.

Joomla! Debug Console

სხდომა

ინფორმაცია

მეხსიერების გამოყენება

მონაცემთა ბაზაში queries