Kita mbukak maneh!  

Sekolah Bahasa Pusat, Cambridge, diakreditasi dening Dewan Inggris lan minangka sekolah basa Inggris cilik, ramah lan pusat kutha. Kita cedhak karo toko-toko kutha, restoran, museum, perguruan tinggi Universitas Cambridge lan stasiun bis.

Tujuane kita yaiku menehi sambutan sing anget lan kesempatan sing apik kanggo sinau basa ing swasana sing prihatin lan ramah. Kursus kita, saka tingkat Element nganti Lanjut, diluncurake sajrone taun. Kita uga nawakake persiapan ujian. Kita mung mulang wong diwasa (saka umur minimal 18). 

Siswa saka luwih saka 90 negara sing beda wis sinau karo kita lan biasane ana campuran budaya lan profesi ing sekolah kasebut. Kabeh guru duwe panutur asli lan nduweni kualifikasi CELTA utawa DELTA.

Sekolah kasebut didegake ing taun 1996 dening klompok Kristen ing Cambridge. Kita duwe reputasi kanggo ngurus banget ing njero kelas. Akeh siswa sing ujar manawa sekolah kasebut kaya kulawarga.

Kita ngatur sekolah miturut pamrentah Inggris lan Inggris Inggris, njupuk kabeh pancegahan sing dibutuhake supaya ora nyebarake Covid-19.  

UKURAN KELAS BARU: Kelas duwe maksimal 6 siswa

BIAYA DISKON: Kanggo taun 2020, kita nawakake 20% diskon mati kabeh biaya kuliah. Diskon iki bakal diterusake uga ing wiwitan taun 2021. 

  • Marie Claire, Italia

    Marie Claire saka Italia Aku bakal mulih karo barang-barang sing kebak hadiah, nanging luwih seneng pengalaman sing apik iki
  • Jia, China

    Jia, mahasiswa saka China Bu guru sekolah ramah lan apik. Kita bisa sinau akeh saka dheweke. Kanca sakelas kabeh. 
  • Edgar, Kolombia

    Edgar, mahasiswa saka Kolombia ... pengalaman apik banget, ... apik banget ... aku sinau akeh ... babagan budaya Inggris. Para guru lan kanca sekolah pancen kagum.
  • 1