COVID-19:

Kita ngrancang mbukak sekolah sing apik banget ing Cambridge tanggal 14 September 2020! Mangga deleng kaca Fees kanggo informasi diskon.

Kita bakal mbukak sekolah miturut pedoman resmi Inggris babagan jarak sosial lan kanthi cara safety sing cocog babagan Covid-19.
Kita terus nawakake kelas Inggris online ing Juli & Agustus.

Central Language School, Cambridge, diakreditasi dening Dewan Inggris lan sekolah basa Inggris pusat sing cilik, ramah, lan pusat kutha.

Tujuane kita yaiku menehi sambutan sing anget lan kesempatan sing apik kanggo sinau basa ing swasana sing prihatin lan ramah. Kursus kita, saka tingkat Element nganti Lanjut, diluncurake sajrone taun. Kita uga nawakake persiapan ujian. Kita mung mulang wong diwasa (saka umur minimal 18).

Siswa saka 90 negara sing beda-beda wis sinau karo kita lan biasane ana campuran nasional lan profesi sing apik.

Sekolah iki didegaké ing 1996 dening klompok wong Kristen ing Cambridge.

Apa siswa milih sekolah kita:

SISWA KELAS: Kelas cilik (rata-rata babagan siswa 6) kanthi maksimal 10 saben kelas

KOMPETENSI: Kabeh guru penutur asli lan CELTA utawa DELTA qualified

COSTS: We aim to keep our prices affordable

CARE: Kita duwe reputasi apik banget kanggo njaga lan metu saka kelas. Akeh siswa ngandhani sekolah kaya kulawarga

Tengah: We are close to the city shops, restaurants, museums, colleges of the University of Cambridge and bus station

  • Marie Claire, Italia

    Marie Claire saka Italia Aku bakal mulih karo barang-barang sing kebak hadiah, nanging luwih seneng pengalaman sing apik iki
  • Jia, China

    Jia, mahasiswa saka China Bu guru sekolah ramah lan apik. Kita bisa sinau akeh saka dheweke. Kanca sakelas kabeh.
  • Edgar, Kolombia

    Edgar, mahasiswa saka Kolombia ... pengalaman apik banget, ... apik banget ... aku sinau akeh ... babagan budaya Inggris. Para guru lan kanca sekolah pancen kagum.
  • 1