RE-OPENING 12 APRIL 2021 FOR CLASSES IN CAMBRIDGE!

Continuing online lessons until 26 March 2021 - please contact us for more information. 

Sekolah Bahasa Pusat, Cambridge, diakreditasi dening Dewan Inggris lan minangka sekolah basa Inggris cilik, ramah lan pusat kutha. Kita cedhak karo toko-toko kutha, restoran, museum, perguruan tinggi Universitas Cambridge lan stasiun bis.

Tujuane kita yaiku menehi sambutan sing anget lan kesempatan sing apik kanggo sinau basa ing swasana sing prihatin lan ramah. Kursus kita, saka tingkat Element nganti Lanjut, diluncurake sajrone taun. Kita uga nawakake persiapan ujian. Kita mung mulang wong diwasa (saka umur minimal 18). 

Siswa saka luwih saka 90 negara sing beda wis sinau karo kita lan biasane ana campuran budaya lan profesi ing sekolah kasebut. Kabeh guru duwe panutur asli lan nduweni kualifikasi CELTA utawa DELTA.

Sekolah kasebut didegake ing taun 1996 dening klompok Kristen ing Cambridge. Kita duwe reputasi kanggo ngurus banget ing njero kelas. Akeh siswa sing ujar manawa sekolah kasebut kaya kulawarga.

Kita ngatur sekolah miturut pamrentah Inggris lan Inggris Inggris, njupuk kabeh pancegahan sing dibutuhake supaya ora nyebarake Covid-19.  

UKURAN KELAS BARU: Classes have a maximum of 6 students in order to maintain social distancing during the Covid pandemic. 

BIAYA DISKON: Any bookings received by 31 May 2021 will qualify for a 20% diskon mati kabeh biaya kuliah. 

  • Marie Claire, Italia

    Marie Claire saka Italia Aku bakal mulih karo barang-barang sing kebak hadiah, nanging luwih seneng pengalaman sing apik iki
  • Jia, China

    Jia, mahasiswa saka China Bu guru sekolah ramah lan apik. Kita bisa sinau akeh saka dheweke. Kanca sakelas kabeh. 
  • Edgar, Kolombia

    Edgar, mahasiswa saka Kolombia ... pengalaman apik banget, ... apik banget ... aku sinau akeh ... babagan budaya Inggris. Para guru lan kanca sekolah pancen kagum.
  • Irene, Germany

    Your classes gave me the best foundation in English that I could have imagined. Until today I profit from what you taught me every day.
  • Chiara, Italy, 2021 online

    I feel very comfortable with all the teachers on the course (they are really excellent!) and I am very satisfied with the method used: in just a few weeks, I feel I have made significant progress! 
  • 1
  • 2