Siswa kanthi sarwa dumadi ing njaba omah

Tetep ing omah lokal minangka apike amarga sampeyan bisa latihan ing basa Inggris sedina. Host sampeyan bakal ngrawat lan nyengkuyung nalika sampeyan lagi melu.

We offer salah siji setengah Papan akomodasi homestay, amben lan sarapan or katering mandhiri.

Homestay kita kabeh beda: kulawarga sing duwe anak, wong tuwa utawa wong tuwa. Selaras karo etos sekolah, kita target supaya siswa karo homestay Kristen.

Sampeyan bakal duwe kamar siji (ana uga sawetara kamar kembar kanggo pasangan sing wis nikah). Kadhangkala bisa uga mahasiswa liyane ing omah kasebut saka negara liya.

Elinga yen kita mung bisa ngatur akomodasi yen sampeyan sinau ing kursus Umum utawa Intensif Inggris kita, ora kursus Part-wektu kita.

Kamar omah siswa ing wulan Juli lan Agustus

kanggo Juli lan Agustus mung kita nawakake kamar perumahan khusus 5 menit 'mlaku saka sekolah ing bangunan YMCA. Saben kamar dilengkapi a

  • meja
  • amben siji karo sprei
  • lemari amba kanggo sandhangan
  • kulkas / mesin pembeku
  • basuh cuci

Sampeyan bakal nuduhake kamar mandi, pawon lan ruangan ruangan karo siswa liyane. Ana uga gym ing bangunan kasebut, lan pusat olahraga lan kolam renang ing jejere lawang.

YMCA room YMCA kitchen

  • Setengah Papan

    Setengah papan kalebu sarapan lan nedha awan, Senin nganti Jumuah lan kabeh mangan ing akhir minggu.
  • Bed & Breakfast

    Iki kalebu sarapan nanging sampeyan kudu duwe kabeh dhaharan liyane ing restoran utawa cafe.
  • Self-catering

    Sampeyan duwe kamar ing omah karo kulawarga lan sampeyan cook pangan ing pawon.
  • Pilihan liyane

    Sawetara mahasiswa ngatur akomodasi dhewe ing utawa cedhak Cambridge.
  • 1