Siswa kanthi sarwa dumadi ing njaba omah

Akomodasi sampeyan ndadekake kabeh prabédan kanggo kesenengan wektu sampeyan ing kene lan kanggo sukses pasinaon. Siswa paling akeh ing omah lokal, amarga iki menehi kesempatan kanggo latihan lan ngrungokake basa Inggris ing omah.

Homestay kita kabeh beda: sawetara ana kulawarga karo bocah-bocah, sawetara pasangan lawas utawa wong tunggal. Ing salebetipun piwulangipun sekolah, kita nyadiaaken siswa-siswa kita kanthi homestay Kristen. Kuliner homestay bakal nyenengake lan nyengkuyung nalika sampeyan karo wong-wong mau.Kita pengin supaya sampeyan seneng duwe omah lan sampeyan seneng karo kanca-kanca.

Sampeyan bakal duwe kamar siji (ana uga sawetara kamar kembar kanggo pasangan sing nikah). Ana uga murid liyane sing manggon ing omah sing padha, nanging kita ora ngidini loro siswa sing nganggo basa sing padha ing omah sing padha kajaba yen dijaluk. We offer akomodasi homestay with half board, bed and breakfast utawa self-catering.

Elinga yen kita mung bisa ngatur akomodasi yen sampeyan sinau ing kursus Umum utawa Intensif Inggris kita, ora kursus Part-wektu kita.

Kamar kuliah siswa

kanggo Juli lan Agustus mung kita nyedhiyakake kamar dhuwit sing catering dhéwé banget cedhak sekolah (ing YMCA). Kamar modern, resik lan padhang, saben kamar nduweni amben siji karo akeh panyimpenan kanggo sandhangan, meja, andhuk lan kulkas / beku. Sawetara mahasiswa nuduhake pawon lan jedhing, sing dibersihake saben dina.

Ana kamar cuci gedung lan gedung olahraga ing bangunan, lan lawang salajengipun minangka pusat olahraga lan kolam renang.

Book your room soon! Pesenan ing blok mingguan antarane 30 Juni lan 31 Agustus 2019.

YMCA room YMCA kitchen

  • Setengah Papan

    Halfboard kalebu sarapan lan sore, Senin nganti Jum'at lan kabeh jajanan ing akhir minggu.
  • Bed & Breakfast

    Iki kalebu sarapan nanging sampeyan kudu duwe kabeh dhaharan liyane ing restoran utawa cafe.
  • Self-catering

    Sampeyan duwe kamar ing omah karo kulawarga lan sampeyan cook pangan ing pawon.
  • Pilihan liyane

    Sawetara mahasiswa ngatur akomodasi dhewe ing utawa cedhak Cambridge.
  • 1