Yen sampeyan manggon ing sanjabane Eropah, sampeyan kudu entuk Clearance Entry, visa. Sampeyan kudu nglamar kanggo Student Student Short-Term. Mangga dipriksa iki www.gov.uk/apply-uk-visa ing ngendi sampeyan bisa nemokake carane njaluk visa. Kita wis nyelidiki situs iki lan, sanajan kita ora bisa menehi saran legal, kita ngerti yen sampeyan pengin mlebu visa sampeyan kudu duwe dokumen sing bener kalebu:

  • Paspor panjenengan
  • Letter of Acceptance sing ngakoni yen sampeyan wis ditampa kanggo kursus lan wis mbayar biaya. Surat kasebut uga bakal menehi informasi babagan kursus kasebut.
  • Bukti kanggo nuduhake yen sampeyan duwe dhuwit cukup kanggo mbayar tetep ing UK. Sampeyan kudu nuduhake statement bank kanggo Kedutaan Besar.

Yen sampeyan ora kasil njupuk visa, hubungi kami. Kita bisa mbantu. Yen kita ora bisa mbantu, sampeyan kudu ngirim salinan formulir visa lan kita bakal mbayar ngisi bayaran. Kita bakal ngasilake kabeh biaya sajrone biaya kursus lan akomodasi saben minggu kanggo nutupi biaya administratif.

Joomla! Console Debug

Session

Informasi Profil

Panggunaan memori

Database Queries