Welcome to our payments page.

Kita nampa pembayaran liwat PayPal, nanging sampeyan ora butuh akun PayPal - kompatibel karo paling akeh kertu liyane.

Sampeyan bisa uga mriksa transfer lan kurs lan biaya kanggo pembayaran internasional, sing bisa gumantung ing bank sampeyan.

Kita mung ngajar ADULT (18 +). Mangga mung mbayar yen sampeyan bakal liwat 18 nalika sampeyan miwiti.

Pembayaran maneh bakal dikurangi biaya PayPal (kira-kira 3%).

Monggo pilih item sing arep dibayar saka daftar mandhap, lan klik 'Add to Cart'. Sampeyan uga bisa nambah cathetan kanggo sampeyan yen pengin.

Klik 'View Cart' kanggo nerusake pembayaran.

Biaya kanggo CLS
Informasi luwih lanjut?

Jumlah liyane - sumbangan kanggo kita minangka amal, utawa pembayaran kanggo lelungan, aktivitas utawa buku. Mangga nemtokake rincian pembayaran sampeyan.

Mangga dipriksa sadurunge sampeyan mbayar.

Matur nuwun.