Welcome to our payments page.

Ana macem-macem pilihan kanggo mbayar biaya utawa akomodasi, kanggo lelungan utawa bahan. Mangga mirsani rincian ing ngisor iki.

Sampeyan bisa uga mriksa transfer lan kurs lan biaya kanggo pembayaran internasional, sing bisa gumantung ing bank sampeyan.

Kita mung ngajar ADULT (18 +). Mangga mung mbayar yen sampeyan bakal liwat 18 nalika sampeyan miwiti.

Kita nampa pembayaran biaya kursus ing UK Pounds Sterling (GBP). Sampeyan bisa mbayar:

Transfer bank

Kanggo: Lloyds Bank Plc,
Gonville Place Branch
95 / 97 Regent Street
Cambridge CB2 1BQ
Jeneng akun: Central Language School, Cambridge
Nomer akun: 02110649
Urut Kode: 30-13-55
Sampeyan uga mbutuhake nomer kasebut:
SWIFT / BIC: LOYDGB21035
IBAN: GB24LOYD 3013 5502 1106 49
Mangga dikirimake salinan dokumen transfer bank. Siswa kudu mbayar kabeh biaya bank.

Mrikso

Cek kudu ditarik saka Bank Inggris. Mangga dileksanakake ing Central Language School, kanthi jumlah ing GBP.

Kertu kredit / debit

Sampeyan kudu nelpon kita ing 01223 502004 nganggo rincian kertu, utawa mbayar kertu ing Kantor Sekolah.

awis

Yen sampeyan lagi ing Cambridge nalika ndhaftar - monggo ora ngirim awis kanthi kirim.

PayPal

Kita nampa pembayaran liwat PayPal, nanging sampeyan ora butuh akun PayPal - kompatibel karo paling akeh kertu liyane.

Pembayaran maneh bakal dikurangi biaya PayPal (babagan 3-4%).

Sampeyan bisa mbayar simpenan, biaya utawa akomodasi ing kene. Kita uga nampa donasi kanggo kita minangka amal, pambayaran kanggo lelungan, kegiatan utawa buku. Mangga nemtokake rincian pembayaran sampeyan.

Jeneng sampeyan mangga.
Pesen Sampeyan mangga.

Iki bakal nggawa sampeyan menyang situs web PayPal aman ing ngendi sampeyan bisa nglebokake jumlah sing dikirim.

Matur nuwun.