Kita nampa pembayaran biaya ing UK Pounds Sterling (GBP). Sampeyan bisa mbayar kanthi:

Transfer bank

Kanggo: Lloyds Bank Plc,
Gonville Place Branch
95 / 97 Regent Street
Cambridge CB2 1BQ
Jeneng akun: Central Language School, Cambridge
Nomer akun: 02110649
Urut Kode: 30-13-55


Sampeyan uga mbutuhake nomer kasebut:
SWIFT / BIC: LOYDGB21035
IBAN: GB24LOYD 3013 5502 1106 49
Mangga dikirimake salinan dokumen transfer bank. Siswa kudu mbayar kabeh biaya bank.

Mrikso

Cek kudu ditarik saka Bank Inggris. Mangga dileksanakake ing Central Language School, kanthi jumlah ing GBP.

Kertu kredit / debit

Sampeyan kudu nelpon kita ing 01223 502004 nganggo rincian kertu, utawa mbayar kertu ing Kantor Sekolah.

awis

Yen sampeyan lagi ing Cambridge nalika ndhaftar - monggo ora ngirim awis kanthi kirim.

PayPal

Kita nampa pembayaran liwat PayPal, nanging sampeyan ora butuh akun PayPal - kompatibel karo paling akeh kertu liyane.

Sampeyan bisa mbayar simpenan, biaya utawa akomodasi ing kene.

Jeneng sampeyan mangga.
Pesen Sampeyan mangga.

Iki bakal nggawa sampeyan menyang situs web PayPal aman ing ngendi sampeyan bisa nglebokake jumlah sing dikirim.

Matur nuwun.