Welcome to our payments page.

Kita nampa pembayaran liwat PayPal, nanging sampeyan ora butuh akun PayPal - kompatibel karo paling akeh kertu liyane.

Sampeyan bisa uga mriksa transfer lan kurs lan biaya kanggo pembayaran internasional, sing bisa gumantung ing bank sampeyan.

Kita mung ngajar ADULT (18 +). Mangga mung mbayar yen sampeyan bakal liwat 18 nalika sampeyan miwiti.

Pembayaran maneh bakal dikurangi biaya PayPal (babagan 3-4%).

Sampeyan bisa mbayar simpenan, biaya utawa akomodasi ing kene. Kita uga nampa donasi kanggo kita minangka amal, pambayaran kanggo lelungan, kegiatan utawa buku. Mangga nemtokake rincian pembayaran sampeyan.

Matur nuwun.