Biaya 2022

Intensif Inggris GBP 245 saben minggu   SPP 21 jam saben minggu ditambah sawetara kegiatan sosial/budaya. Bisa uga kalebu persiapan ujian.
Umum Basa Inggris GBP 185 saben minggu   SPP 15 jam saben minggu ditambah kegiatan sosial/budaya 3 sore.
Kursus Petang GBP 75 saben minggu   SPP 6 jam saben minggu ing dina Selasa, Rebo lan Kemis sore. Bisa uga kalebu persiapan ujian.

Diskon tambahan kasedhiya kanggo ndhaptar maneh:

  • 4-9 minggu 5% diskon
  • 10-15 minggu 10% diskon
  • 16-23 minggu 15% diskon
  • 24 minggu utawa luwih 20% diskon

Kursus tatap muka siji-kanggo-siji: GBP 50 saben jam-diskon bisa dirundingake

Pelajaran Zoom Online siji-kanggo-siji: GBP 44 saben jam

Biaya kursus sampeyan kalebu:

  • Bahan sekolah
  • Akses kanggo sumber daya dhasar
  • Free wif-fi in School
  • Certificate and report for full-time courses
  • Persiapan ujian yen dibutuhake
  • Akeh kegiatan sosial lan budaya

Biaya kursus sampeyan ora kalebu:

  • Biaya ujian
  • Buku gramatika lan buku praktik ujian
  • Pilihan wisata
  • Asuransi pribadi lan travel
  • Lunches
  • Lelungan menyang lan saka Sekolah kanthi bis utawa sepeda

Accommodation

2022 rega akomodasi:

Setengah papan homestay GBP 170 saben minggu
Bed and breakfast homestay GBP 140 saben minggu
Self Catering homestay GBP 130 saben minggu

Ora dikenani biaya pesenan akomodasi kanggo pesenan sing digawe ing taun 2022

Ujian

Biaya enteke ora kalebu ing biaya kuliah. Sampeyan kudu Book ujian Cambridge babagan 2 sasi sadurunge tanggal ujian.

Tanggal lan Biaya Ujian

Ujian Tanggal Entrance Fee

UjianfrekuensiBiaya Kira-kira
PET 4 kaping saben taun GBP 100
FCE 4 kaping saben taun GBP 155
CAE 4 kaping saben taun GBP 160
CPE 3 kaping saben taun GBP 168
IELTS Paling GBP 195

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.cambridgeopencentre.org lan https://ielts.britishcouncil.org/ihlondon

insurance

Sampeyan menehi saran supaya sampeyan ngatur asuransi kanggo nutupi perawatan medis, kelangan barang darbeni pribadi lan kelangan beya, yen sampeyan kudu mbatalake kursus. 

Biaya umum

Sawise sampeyan mbayar sekolah lan biaya homestay kelas, sampeyan kudu mbayar makan siang dina kerja, tur pilihan, sawetara kegiatan sore opsional, lelungan menyang lan saka bandara, bis, utawa nyewa sepeda ing Cambridge. Sampeyan bisa nggunakake buku sekolah sajrone kursus, nanging disaranake sampeyan uga tuku buku referensi grammar nalika ana ing kene. Sampeyan bakal menehi saran supaya sampeyan paling ora nggawa £ 50 saben minggu.

Preian

Yen sampeyan ndhaftar seminggu nalika ana Holiday Public, sampeyan bakal nampa diskon kanggo sing minggu. Ora ana kelas ing dina iki ing 2022: 

  • Ana 15 April - Good Friday
  • Senin 18 April - Paskah Senin
  • Senen 2 Mei - Dina Mei
  • Kemis 2 Juni - Liburan Yobel kaping 60 Ratu
  • Ana 3 Juni - Spring Bank Holiday
  • Senen 29 Agustus - Summer Bank Holiday
  • Sekolah bakal ditutup kanggo preian Natal sawise 16 Desember 2022 lan kelas bakal diwiwiti maneh wiwit awal Januari 2023. 

Yen sampeyan kepengin njupuk liburan sak mesthine, mugi-mugi samangke kula mangertos. Yen sampeyan lagi mlaku-mlaku kanggo minggu Senin-Jum, ora bakal ngisi biaya sekolah sing minggu kasebut. Yen sampeyan adoh saka homestay, sampeyan kudu mbayar biaya lengkap utawa bagean kanggo nyegah kamar sampeyan.