2019 Fees kuliah minangka nderek:

Intensif Inggris GBP 255 saben minggu 21 jam sekolah saben minggu plus sawetara kegiatan sosial / budaya. Kalebu persiapan ujian.
Umum Basa Inggris GBP 200 saben minggu 15 jam kuliah saben minggu plus kegiatan sosial / budaya 4-5 sore.
Kursus Petang GBP 80 saben minggu 6 jam sekolah saben minggu, Selasa lan Rebo sore. Kalebu persiapan ujian.
Kursus Wiwitan Morning GBP 60 saben minggu 4.5 jam tuku saben minggu ing dina Selasa, Rebo lan Kemis. Tanggal variasi, miturut tuntutan.

Diskon kasedhiya kanggo enrollment maneh ing Kursus Intensif, Umum & Afternoon:

  • 4-9 minggu 5% diskon
  • 10-15 minggu 10% diskon
  • 16-23 minggu 15% diskon
  • 24 minggu utawa luwih 20% diskon

Pelajaran siji-kanggo-siji: GBP 50 per jam-diskon negotiable

Biaya kursus sampeyan kalebu:

  • Bahan sekolah
  • Akses kanggo sumber daya dhasar
  • Free wif-fi in School
  • Certificate and report for full-time courses
  • Persiapan ujian yen dibutuhake
  • Akeh kegiatan sosial lan budaya

Biaya kursus sampeyan ora kalebu:

  • Biaya ujian
  • Buku gramatika lan buku praktik ujian
  • Pilihan wisata
  • Asuransi pribadi lan travel
  • Lunches
  • Lelungan menyang lan saka Sekolah kanthi bis utawa sepeda

Accommodation

Tarif akomodasi 2019:

Setengah papan homestay GBP 165 saben minggu
Bed and breakfast homestay GBP 135 saben minggu
Self Catering homestay GBP 125 saben minggu

Self Catering residential

GBP 165 saben minggu

Ragad pangiriman akomodasi GBP 50 ditrapake kanggo kabeh pesenan.

Ujian

Biaya enteke ora kalebu ing biaya kuliah. Sampeyan kudu Book ujian Cambridge babagan 2 sasi sadurunge tanggal ujian.

Tanggal lan Biaya Ujian kanggo 2019

Ujian Tanggal Entrance Fee

Ujianfrekuensibiaya
PET 6 kaping saben taun GBP 93
FCE 6 kaping saben taun GBP 148
CAE 9 kaping saben taun GBP 154
CPE 4 kaping saben taun GBP 161
IELTS Paling GBP 170

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.cambridgeopencentre.org lan https://ielts.britishcouncil.org/ihlondon

Wisata akhir minggu lan perjalanan

Biaya: antarane £ 22 lan £ 47 kanggo dolan siji dina. Hubungi Sekolah kanggo dolan ing minggu akhir minggu.

insurance

Kita maringi pitutur sampeyan ngatur insurance kanggo nutupi perawatan medis, mundhut barang pribadi lan mundhut biaya, yen sampeyan kudu mbatalake dalan sampeyan. Yen sampeyan saka Uni Eropa, kita menehi saran supaya dokumentasi sing bener kanggo nampa perawatan medis gratis.

Biaya umum

Sawise sampeyan mbayar biaya sekolah lan dhuwit homestay, sampeyan uga kudu mbayar tantangan ing wayah sore, kunjungan opsional, sawetara kegiatan sore opsional, lelungan menyang lan saka bandara, bus, utawa nyewa sepeda ing Cambridge. Sampeyan bisa nggunakake buku sekolah sak mestine wae, nanging bakal saranake sampeyan uga tuku buku referensi grammar nalika sampeyan ana ing kene. Kita bakal menehi saran supaya nggawa paling sethithik £ 50 saben minggu.

Preian

Yen sampeyan ndhaftar seminggu nalika ana Holiday Public, sampeyan bakal nampa diskon kanggo sing minggu. Ora ana kelas ing dina iki ing 2019:

  • Ana 19 April - Good Friday
  • Senin 22 April - Paskah Senin
  • Senen 6 Mei - Dina Mei
  • Senen 27 Mei - Spring Bank Holiday
  • Senen 26 Agustus - Summer Bank Holiday
  • Sekolah ditutup kanggo liburan Natal saka 20 Desember 2019 kanggo 6 Januari 2020.

Yen sampeyan kepengin njupuk liburan sak mesthine, mugi-mugi samangke kula mangertos. Yen sampeyan lagi mlaku-mlaku kanggo minggu Senin-Jum, ora bakal ngisi biaya sekolah sing minggu kasebut. Yen sampeyan adoh saka homestay, sampeyan kudu mbayar biaya lengkap utawa bagean kanggo nyegah kamar sampeyan.