Formulir Pendaftaran

Yen sampeyan pengin ndhaftar ing Sekolah please:
  1. Lengkapi formulir ing ngisor iki lan aplikasi sampeyan bakal dikirim menyang sekolah.
  2. Mbayar dhuwit (minggu 1 mesthi lan akomodasi akomodasi plus biaya pesenan Booking yen ana) lan kita bakal Book Course sampeyan lan ngatur akomodasi.

Kita bakal ngonfirmasi kursus lan akomodasi nalika kita nampa simpenan lan ngirim sampeyan Letter of Acceptance. Murid-murid non-EU perlu iki kanggo entuk visa entri UK.

Kothak ditandhani karo (*) sing dibutuhake.

Informasi pribadhi
Mangga diwenehi jeneng sampeyan!

Mangga nyritakake jeneng kulawarga utawa Family name sampeyan!

Kothak iki kudu dibutuhake.

salah Input

lapangan iki dibutuhake

salah Input

Kothak iki kudu dibutuhake.

Kothak iki kudu dibutuhake.

Informasi Kontak

Mangga ketik alamat email lengkap, contone, name@example.com. Nomer telpon lan alamat email ora bakal dituduhake karo pihak katelu. Informasi sampeyan dilindhungi dening Kebijakan Privasi kita.

Kothak iki kudu dibutuhake.

Kothak iki kudu dibutuhake. Mangga dipriksa sing cocog karo lapangan ing ndhuwur.

salah Input

salah Input

salah Input

Kothak iki kudu dibutuhake.

Mangga diwenehi jeneng wong sing bisa kita hubungi ing darurat. Iki bisa dadi anggota kulawarga utawa kanca.

Kothak iki kudu dibutuhake.

Mangga menehi nomer telpon saka kontak darurat.

Babagan Sampeyan

salah Input

/ / salah Input

salah Input

salah Input

salah Input

salah Input

salah Input

Panjenengan Course

Kene sampeyan kudu nyritakake babagan jinis mesthi sampeyan pengin, suwene lan kapan.

salah Input

Mangga pilih dalan sing arep digabung.

/ / salah Input

/ / salah Input

salah Input

salah Input

salah Input

salah Input

Contone: Ujian sampeyan pengin njupuk (PET, FEC, CAE, CPE, IELTS?) Utawa kanggo komunikasi Umum.

Panjenengan Akomodasi

We offer akomodasi homestay utawa sampeyan bisa ngatur dhewe kanggo tetep ing UK.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan sarwa lan jinis akomodasi, mangga deleng halaman homestay.

Sampeyan bisa teka ing homestay ing dina Sabtu utawa Minggu sadurunge Course sampeyan diwiwiti.

salah Input

Wigati: Residential / YMCA (sadurunge Universitas Student) punika akomodasi katering diri lan mung kasedhiya kanggo kursus ing Juli-Agustus.

salah Input

/ / salah Input

/ / salah Input

salah Input

Wigati dicathet: Ora ana manunggaling hostel sing ngidini wong sing ngrokok ing njero omah.

salah Input

Biaya lan Pembayaran

Ing wektu aplikasi sampeyan bisa uga mbayar simpenan utawa biaya lengkap.

Deposit minimal kursus non-refundable yaiku ragad minggu 1 + akomodasi 1 minggu + akomodasi pesenan pesenan GBP 50.

Yen sampeyan milih mbayar kabeh biaya sampeyan ngetung minangka nderek: x minggu biaya (kurang diskon) + x minggu akomodasi + GBP 50 akomodasi pesenan booking

Sampeyan bisa mbayar dening Kartu Kredit, Bank Tansfer, Cek utawa Cash.

Mangga mirsani 'Carane Enroll'kanggo informasi bank lan carane mbayar nganggo kertu kredit.

salah Input

salah Input

salah Input

Kirim aplikasi sampeyan

Aku nyatakake yen aku arep sinau ing Central Language School, Cambridge kanggo tanggal sing diwenehake. Aku wis maca lan aku nampa kabeh syarat lan kondisi ing Formulir iki lan ing Brosur / Situs web. Aku sehat lan ora duwe cacat mental utawa gemeter fisik kajaba rinci ing surat utawa email sing kapisah.

salah Input

Privacy

Aku ngonfirmasi yen aku wis maca Kebijakan Privasi CLS.

salah Input

salah Input

Miturut njupuk wektu kanggo nindakake iki, sampeyan mbuktekaken yen sampeyan wong asli. Matur suwun.