Formulir Pendaftaran

Yen sampeyan pengin ndhaftar ing Sekolah please:
  1. Lengkapi formulir ing ngisor iki lan aplikasi sampeyan bakal dikirim menyang sekolah.
  2. Mbayar dhuwit (minggu 1 mesthi lan akomodasi akomodasi plus biaya pesenan Booking yen ana) lan kita bakal Book Course sampeyan lan ngatur akomodasi.

Kita bakal ngonfirmasi kursus lan akomodasi nalika kita nampa simpenan lan ngirim sampeyan Letter of Acceptance. Murid-murid non-EU perlu iki kanggo entuk visa entri UK.

Kothak ditandhani karo (*) sing dibutuhake.

Informasi pribadhi
Jeneng ngarep:*
Mangga diwenehi jeneng sampeyan!

Jeneng kulawarga:*
Mangga nyritakake jeneng kulawarga utawa Family name sampeyan!

Alamat 1:*
Kothak iki kudu dibutuhake.

Alamat 2:
salah Input

Kutha / Kutha:*
lapangan iki dibutuhake

Negara / Provinsi:
salah Input

Zip / Kode Pos:*
Kothak iki kudu dibutuhake.

Negara:*
Kothak iki kudu dibutuhake.

Informasi Kontak

Mangga ketik alamat email lengkap, contone, name@example.com. Nomer telpon lan alamat email ora bakal dituduhake karo pihak katelu. Informasi sampeyan dilindhungi dening Kebijakan Privasi kita.

Alamat email:*
Kothak iki kudu dibutuhake.

Konfirmasi alamat email sampeyan:*
Kothak iki kudu dibutuhake. Mangga dipriksa sing cocog karo lapangan ing ndhuwur.

Telephone:
salah Input

Mobile:
salah Input

Fax:
salah Input

Jeneng kontak darurat:*
Kothak iki kudu dibutuhake.

Mangga diwenehi jeneng wong sing bisa kita hubungi ing darurat. Iki bisa dadi anggota kulawarga utawa kanca.

Telpon kontak darurat:*
Kothak iki kudu dibutuhake.

Mangga menehi nomer telpon saka kontak darurat.

Babagan Sampeyan
Gender:*

salah Input

Tanggal Lahir:*
/ / salah Input

Kabangsan:*
salah Input

Paspor:
salah Input

Pisanan Wigati:*
salah Input

Pakaryan / Profesi:
salah Input

Piye carane kowe ngerti babagan sekolah?
salah Input

Panjenengan Course

Kene sampeyan kudu nyritakake babagan jinis mesthi sampeyan pengin, suwene lan kapan.

Mangga pilih jenis kursus:*
salah Input

Mangga pilih dalan sing arep digabung.

Course Start Course:
salah Input

Mangga milih tanggal apa sampeyan pengin miwiti dalan sampeyan. Siswa biasane gabung sekolah ing Senen.

Course End Date:
salah Input

Mangga milih tanggal apa sampeyan pengin mungkasi dalan sampeyan. Siswa biasane rampung sinau ing Jumat.

Pinten minggu kepengin sinau?*
salah Input

Pinten taun panjenengan sampun sinau Basa Inggris:
salah Input

Ujian Inggris apa sing sampeyan lulus?
salah Input

Apa tujuan sampeyan?
salah Input

Contone: Ujian sampeyan pengin njupuk (PET, FEC, CAE, CPE, IELTS?) Utawa kanggo komunikasi Umum.

Panjenengan Akomodasi

We offer akomodasi homestay utawa sampeyan bisa ngatur dhewe kanggo tetep ing UK.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan sarwa lan jinis akomodasi, mangga deleng halaman homestay.

Sampeyan bisa teka ing homestay ing dina Sabtu utawa Minggu sadurunge Course sampeyan diwiwiti.

Mangga milih akomodasi sampeyan*
salah Input

Wigati: Residential / YMCA (sadurunge Universitas Student) punika akomodasi katering diri lan mung kasedhiya kanggo kursus ing Juli-Agustus.

Yen sampeyan ngatur akomodasi dhewe, mangga wenehi alamat:
salah Input

Tanggal tiba ing akomodasi:
salah Input

Monggo nuduhaké tanggal rawuh ing akomodasi sampeyan - biasane ing dina Minggu.

Tanggal departure saka akomodasi:
salah Input

Monggo tuduhake tanggal departure sing wis direncanakake saka akomodasi sampeyan - biasane ana ing dina.

Sampeyan kepengin?*

salah Input

Wigati dicathet: Ora ana manunggaling hostel sing ngidini wong sing ngrokok ing njero omah.

Mangga marang babagan alergi apa wae utawa kabutuhan kesehatan utawa dietary khusus liyane:
salah Input

Biaya lan Pembayaran

Ing wektu aplikasi sampeyan bisa uga mbayar simpenan utawa biaya lengkap.

Deposit minimal kursus non-refundable yaiku ragad minggu 1 + akomodasi 1 minggu + akomodasi pesenan pesenan GBP 50.

Yen sampeyan milih mbayar kabeh biaya sampeyan ngetung minangka nderek: x minggu biaya (kurang diskon) + x minggu akomodasi + GBP 50 akomodasi pesenan booking

Sampeyan bisa mbayar dening Kartu Kredit, Bank Tansfer, Cek utawa Cash.

Mangga mirsani 'Carane Enroll'kanggo informasi bank lan carane mbayar nganggo kertu kredit.

Apa sampeyan menehi simpenan utawa biaya lengkap saiki?*

salah Input

Mangga ketik sapinten maneh sing arep dibayar saiki:
salah Input

Tipe Pembayaran:

salah Input

Kirim aplikasi sampeyan

Aku nyatakake yen aku arep sinau ing Central Language School, Cambridge kanggo tanggal sing diwenehake. Aku wis maca lan aku nampa kabeh syarat lan kondisi ing Formulir iki lan ing Brosur / Situs web. Aku sehat lan ora duwe cacat mental utawa gemeter fisik kajaba rinci ing surat utawa email sing kapisah.

Mangga tulis kanggo konfirmasi sampeyan setuju karo statement ing ndhuwur*
salah Input

Privacy

Aku ngonfirmasi yen aku wis maca Kebijakan Privasi CLS.

Mangga tulisen kanggo konfirmasi sing wis maca Kebijakan Privasi CLS*
salah Input

Mangga ketik apa sing ndeleng ...*
Mangga ketik apa sing ndeleng ...
salah Input