1. Ngrampungake Formulir Pendaftaran Online lan aplikasi sampeyan bakal dikirim menyang sekolah UTAWA download lan isi formulir lan ngirim menyang email, ngirim utawa nggawa menyang Kantor Sekolah.
  2. Mbayar dhuwit (biaya kursus lan akomodasi kanggo dina minggu 1 plus akomodasi) lan kita bakal mbukak kursus lan ngatur akomodasi.

Kita bakal ngonfirmasi kursus lan akomodasi nalika kita nampa simpenan lan ngirim sampeyan Letter of Acceptance. Mahasiswa non-EU perlu sertifikat iki kanggo entuk Student Visa UK. Informasi luwih lanjut bisa ditemokake ing Kaca Informasi Visa.

Pembatalan

Kabeh pembatalan kudu ditulis.

  1. Yen sampeyan mbatalake rong minggu utawa luwih sadurunge kursus diwiwiti, kita bakal ngasilake kabeh biaya kajaba simpenan.
  2. Yen sampeyan mbatalake kurang saka rong minggu sakdurunge latihan, sampeyan bakal ngasilake 50% kabeh biaya.
  3. Yen aplikasi kanggo Visa Student UK ora kasil, sampeyan bakal ngasilake kabeh biaya kajaba deposit lan panggonan, nalika ditampa saka Visa Refusal Notice resmi.
  4. Kita ora ngasilake dhuwit yen sampeyan mbatalake sawise wiwitan.

Pembayaran

Kita nampa pembayaran biaya kursus ing UK Pounds Sterling (GBP). Sampeyan bisa mbayar:

  • Transfer bank
    Kanggo: Lloyds Bank Plc,
    Gonville Place Branch
    95 / 97 Regent Street
    Cambridge CB2 1BQ
    Jeneng akun: Central Language School, Cambridge
    Nomer akun: 02110649
    Urut Kode: 30-13-55
    Sampeyan uga mbutuhake nomer kasebut:
    SWIFT / BIC: LOYDGB21035
    IBAN: GB24LOYD 3013 5502 1106 49
    Mangga dikirimake salinan dokumen transfer bank. Siswa kudu mbayar kabeh biaya bank.
  • Priksa - Cek kudu digambar saka UK Bank.
  • Paypal ing situs iki - pindhah menyang 'Pay fees or deposit' kaca.
  • Kertu kredit / debit - sampeyan kudu nelpon karo rincian kertu utawa mbayar kertu ing Kantor Sekolah.
  • Awis - yen sampeyan ana ing Cambridge nalika ndhaftar - monggo ora ngirim awis kanthi kirim.