1. Ngrampungake Formulir Pendaftaran Online lan aplikasi sampeyan bakal dikirim menyang sekolah UTAWA download lan isi formulir lan ngirim menyang email, ngirim utawa nggawa menyang Kantor Sekolah.
  2. Mbayar dhuwit (biaya kursus lan akomodasi kanggo dina minggu 1 plus akomodasi) lan kita bakal mbukak kursus lan ngatur akomodasi.

Kita bakal ngonfirmasi kursus lan akomodasi nalika kita nampa simpenan lan ngirim sampeyan Letter of Acceptance. Mahasiswa non-EU perlu sertifikat iki kanggo entuk Student Visa UK. Informasi luwih lanjut bisa ditemokake ing Kaca Informasi Visa.

Pembatalan

Kabeh pembatalan kudu ditulis.

  1. Yen sampeyan mbatalake rong minggu utawa luwih sadurunge kursus diwiwiti, kita bakal ngasilake kabeh biaya kajaba simpenan.
  2. Yen sampeyan mbatalake kurang saka rong minggu sakdurunge latihan, sampeyan bakal ngasilake 50% kabeh biaya.
  3. Yen aplikasi kanggo Visa Student UK ora kasil, sampeyan bakal ngasilake kabeh biaya kajaba deposit lan panggonan, nalika ditampa saka Visa Refusal Notice resmi.
  4. Kita ora ngasilake dhuwit yen sampeyan mbatalake sawise wiwitan.

Pembayaran

Mangga menyang 'Biaya utawa simpenan'