Sadurunge bisa mutusake kursus utawa ujian, sampeyan kudu ngerti level Inggris sampeyan. Punika link menyang situs web Cambridge Assessment, ing ngendi sampeyan bisa njupuk test Inggris Umum.

Kanggo nyoba Basa Inggris, klik ing kene.

Asil ngandhani sampeyan tingkat perkiraan, lan ujian apa sampeyan bisa njupuk. Deleng ing 'Kursus Kita Penawaran'kaca, utawa, yen sampeyan pengin njupuk ujian, deleng'Ujian'kaca.

Tingkat sampeyan dirating kanthi skala saka A1, A2, B1, B2, C1, utawa C2 (paling dhuwur).

Asil sing diwenehake dening tes singkat mung pedoman kira-kira, supaya kita nguji level kanthi akurat nalika sampeyan teka, sadurunge kita ngajar, lan netepake sampeyan nalika sampeyan maju.